Skæbner

Lottovinder: Pengene har ødelagt alt

17. maj 2016 Carsten Holst
Foto: AFP PHOTO / ANDREW COWIE
Gillian og Andrian Beyford troede lykken lå forude, da de vandt 1.4 mia. i lotto. Men pengene har kun givet strid og ballade i familien. Det er ikke altid lykken at være lottovinder.
Lottovinder. Gillian og Adrian.
Lottovinder. Gillian og Adrian da alt var godt

I 2012 tilsmilede heldet i helt ekstrem grad ægteparret Gillian og Adrian Bayford fra England. De vandt gigantiske 1.4 mia. kr. i lotto, og så frem til en sorgløs tilværelse. Men det gik langt fra som forventet. Parret blev skilt, og nu er Gillian endt i et gigantisk slagsmål med sin far, mor og bror.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ofte ønsker jeg, at jeg aldrig havde købt den lottokupon, siger Gillian Bayford nu fire år efter, at hun blev mangemillionær.

LÆS OGSÅ: Lottovinder giver 240 millioner kroner til de fattige

Ikke lykken at være lottovinder

Gillian påstår, at hun har foræret sine forældre og lillebroderen op mod 189 mio. danske kroner. De siger, at Gillian er fuld af løgn, og at beløbet kun er en tiendel. Det harmonerer dog ikke med, at både forældrene og broderen lever et ekstravagant luksusliv med millionvillaer, penthouselejligheder og en flåde af eksklusive biler.

Gillians forældre, Brenda og Ian McCulloch, afviser datterens beskyldninger om, at de skulle være grådige og griske. Han siger i et interview, at de elsker datteren, og at hun har givet dem alt for meget, men at der ikke er tale om et trecifret millionbeløb. De siger også, at de er villige til at levere alle penge, huse, biler og andet tilbage, hvis blot de må få lov til at se deres børnebørn. Dem har Gillian nemlig også nægtet forældrene at have noget med at gøre.

LÆS OGSÅ: Fed fødselsdagsgave: Lottokupon med gevinst på 23 millioner kroner

Et skrækkeligt menneske

Colin McCulloch er Gillians lillebror. Han betegner søsteren som en Dr. Jekyll og Mr. Hyde. "Pengene har forvandlet min søster til et skrækkeligt menneske uden samvittighed", hævder Colin.

I denne uges udgave af Ude og Hjemme kan du læse hele historien om de skrækkelige familiestridigheder, som den gigantiske lottogevinst har udløst. Her får du også historien om, hvordan Gillians eksmand, Adrian Bayford, har indrettet sig efter skilsmissen. Han er flyttet sammen med en meget yngre model, som han forkæler på alle måder.

Sponsoreret indhold