Skæbner

Magien bag tallene 7-9-13

6. september 2013 af Kasper Bækgaard. Foto: Morten Mejnecke
Clairvoyant Anne Marie Østersø skal selvfølgelig selv fejre sin egen 50 års fødselsdag på datoen 7-9-13. Rekordmange par har booket datoen til at blive gift på. Overtro eller ej – for danskerne betyder tallene noget. Men Hvad? Det forklarer Anne Marie Østersø her:

- Jeg var egentlig slet ikke opmærksom, at det var den dato, jeg havde valgt, da jeg inviterede til min egen 50 års fødselsdag.
Alle tror selvfølgelig, at jeg bevidst har valgt den dato, men så er det i hvert fald ubevidst, griner Ude og Hjemmes clairvoyant, Anne-Marie Østersø.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nem at huske
Hun taler om datoen 7-9-13 - altså den 7. september 2013, som af mange opfattes som magisk.
For andre er den måske bare en nem dato at huske, og måske derfor har rekordmange par valgt netop den dag at bliv gift på.

Læs også: Anneø-Marie Østersø: Jeg tror, at alle har en sjette sans

Rekord i antal vielser
Horsens Rådhus sætter ny rekord for antal vielser på samme dag med 33, og flere andre rådhuse har givet lignende meldinger.
Hvis tallene har en magi, er datoen da også velvalgt, siger clairvoyant Anne-Marie Østersø.

En lys genfødsel
- Tallet 7 betyder, at man den dag er vågen, ser alting klart, at man ikke lader en chance går forbi sig, man ser muligheder.
- Tallet 9 betyder, at man selv er lyset den dag, man tiltrækker lyset og alt det gode.
- Tallet 13 opfattes af mange som ulykkeligt, men i mit univers betyder det genfødsel, larven bliver til en sommerfugl, man får en ny chance, forklarer hun.

Solrigt for sjællænderne
Hvis man håber på sol, ser datoen ud til at være velvalgt - i hvert fald hvis man som Anne-Marie Østersø bor på Sjælland.

Læs også: Clairvoyant Anne-Marie Østersø fik ret

Dmi.dk lover nemlig: Lørdag mest tørt med en del sol, men i Jylland mere skyet, og især i Vestjylland mulighed for enkelte regn- og tordenbyger. Temp. op mellem 20 og 25 grader, og let til frisk vind fra sydøst, men i Jylland efterhånden svag til jævn skiftende vind.

Er du fascineret af det overnaturlige?
I galleriet nedenfor har vi samlet flere utrolige historier om oplevelser med det hinsides.

Læsernes overnaturlige oplevelser

Sponsoreret indhold