Skæbner

Mand blev snydt i køen - og vandt den helt store Lotto-præmie

28. september 2016 Anne Kristensen
Arkivfoto: Pantherstock
Et par fra New Zealand fortryder nok bittert, at de snød sig foran i køen i det lokale supermarked for at købe en Lotto-kupon. Manden lige bag dem købte nemlig også en kupon - og sikrede den helt store gevinst.

Det er aldrig sjovt, når andre snyder foran i køen, men en mand fra Papamoa i New Zealand har nok ikke det fjerneste imod, at det skete for ham, da han i sidste uge besøgte det lokale supermarked Pak N Save.

Verdens heldigste familie

Her mængede et par sig ind foran ham for at købe en Lotto-kupon, og det skulle de aldrig have gjort.

God karma betaler sig

Manden, som de snød, købte nemlig også en kupon lige bagefter, og det viste sig at være en kupon med den helt store gevinst.

Han vandt således 1 mio. new zealandske dollars – svarende til godt 4,8 mio. kroner.

Lotto-vinder giver 240 mio. til de fattige

- Jeg havde ikke travlt, så jeg sagde ikke noget, da de sprang foran. Det lader til at god karma betaler sig, siger den heldige vinder til New Zealand Herald.

Tog på arbejde og sagde intet til konen

Her fortæller han også, at han var helt i chok, da han opdagede, at han havde vundet.

- Mit hoved var helt tomt, og jeg kunne ikke tænke ordentligt. Så jeg gemte bare kuponen væk og tog på arbejde som normalt, siger manden, som heller ikke engang fortalte sin kone om gevinsten med det samme.

Lotto-vinder: Pengene har ødelagt alt

- Han fortalte mig det først, da han kom hjem om aftenen, hvor han nærmest tilfældigt sneg det ind i vores samtale. Og så var vi begge helt omtumlede, griner hans kone.

Parret planlægger nu at bruge noget af gevinsten på at købe deres drømmehus, og derudover ved de endnu ikke, hvad de mange penge skal bruges på.

Fed fødselsdagsgave: Lottokupon med gevinst på 23 mio. kroner

Sponsoreret indhold