Maria opfylder sin datters sidste ønske

Astrid blev kun 9 år, hun døde af kræft. Men selv om hun var syg, tænkte hun også på andre, og hendes store ønske var at hjælpe syge børn, fortæller Astrids mor, 35-årige Maria Hasemann fra Skibby.

Maria Hasemann, 35, fra Skibby.
- Astrid har altid været en lille engel. Vi havde hende kun til låns, siger Maria Hasemann, 35, mens hun fortæller om sin lille datter, Astrid, der bare 9 år gammel mistede livet til kræft.
 
Efter datterens død har Maria og hendes mand, Jimmy Hasemann, 37, fundet overskud til at opfylde datterens sidste ønske: At hjælpe andre syge børn. 
 
 

Ville hjælpe syge børn

 
Derfor har Astrids familie på lørdag, 13. juni, planlagt et velgørenhedsløb i Astrids hjemby, Skibby.
 
Det er en del af Danske Hospitals Klovnes kampagne ”Klovneløb”, hvor deltagerne betaler et tilmeldingsgebyr, der går til hospitalsklovnene, og ikke nok med det.
 
 
 
Samtidig vil Astrids familie samle ind til næste Knæk Cancer-show, og de starter allerede i forbindelse med Klovneløbet.
 
De håber, at de vil nå at samle rigtig mange penge sammen, inden Knæk Cancer i det kommende efterår.
 
 

Mange støtter

 
Det er Astrids moster, Lena Skovgaard, der står for alt det praktiske omkring indsamlingen.
 
Hun glæder sig over, at der allerede er tilmeldt omkring 300 deltagere, og at yderligere 150 mennesker vil dukke op til begivenheden. Ligesom forretningerne i Skibby støtter med flotte sponsorater.
 
Ude og Hjemme bidrager med 10 abonnementer, som sammen med varer fra andre sponsorer udloddes i et lotteri, og alle pengene går til Knæk Cancer.
 
 
 
Du kan læse den gribende historie om lille tapre Astrid i Ude og Hjemme nr. 24 denne uge.