Skæbner

Marie troede kæresten var flyttet: Så hørte hun lyde fra loftet

31. august 2015 af Joan Andersen. Foto: SWNS/POLFOTO
Mad forsvandt på mystisk vis fra køleskabet, og der kom underlige lyde fra loftet. Marie ringede til kæresten for at bede ham tjekke loftet for indbrudstyve. Først da penge forsvandt, og politiet blev involveret, kom den skræmmende sandhed frem.

Marie Wright havde datet den et år yngre Alexander Cooper i fem måneder, da hun spurgte, om han havde lyst til at flytte ind, mens hendes roommate var på ferie. Parret havde mødt hinanden gennem en ven for mere end 10 år siden, men de mistede kontakten igen, indtil de spottede hinanden på et datingsite.

Den 28-årige salgsmanager fra Sheffield i England synes, han virkede fuldstændig normal.

- Han sagde altid søde ting, at jeg er smuk og sådan noget, fortæller hun.

Alexander flyttede ind, men da hendes roommate kom tilbage, blev Alexander hængende og var svær at ryste af sig. Han nægtede simpelthen at flytte.

Efter nogle uger tvang hun ham ud af huset, og han lovede at flytte ind hos sin far i nogle måneder. Hun havde brug for noget luft, sagde hun til ham.

Læs også:  Anette har en stalker: Vi lever med dødstrusler hver dag

Marie og Alexander, mens de stadig var lykkelige.

Kæresten tjekkede loftet

Få dage efter bemærkede hun, at pizza forsvandt fra køleskabet. Puder og tæpper var forsvundet samme vej, og også cigaretter og toiletpapir forsvandt. De to roommates satte fælder op rundt omkring i huset. De arrangerede toiletpapiret på en bestemt måde, så de kunne se, om det blev brugt, mens de var væk.

Til deres rædsel var det tydeligt, at nogen havde været i huset i løbet af deres arbejdsdag.

De ringede til politiet, som fandt fingreaftryk på lemmen op til loftrummet. De kiggede op på loftet, men helt bagerst på loftet kiggede de aldrig.

Marie var bange. Hun bad Alexander om hjælp og sendte ham bevæbnet med et koben op på loftet for at se, om der er indbrudstyve.

Han fandt selvfølgelig ingenting.

Politiet fandt fingeraftryk på lemmen til loftet.

Læs også: Jeg levede i frygt for min ekskæreste

De dobbelttjekkede loftet

Marie blev mistænkelig på kæresten, da der også forsvandt penge fra hendes konto. Hendes roommate besluttede sig for at kigge på loftet igen. Først her gik sandheden op for dem.

De fandt en seng med deres egne tæpper og sofapuder. Og de fandt emballage fra mad fra deres køleskab. Ved siden af stod en taske med Alexanders tøj.

- Jeg blev helt syg, da jeg fandt ud af det. Det var som en gyserfilm, siger Marie.

- Efter jeg fandt ud af det, ringede han til mig, men jeg turde ikke tage telefonen. Jeg var så bange. Jeg har ikke snakket med ham siden, fortæller hun til Daily Mail.

Her er, hvad de fandt på loftet.

Læs også: Mistænker grov mishandling: Lindsay mistede begge øjne

Indrømmede alt

Da politiet afhørte ham, indrømmede han alt – inklusiv at have brugt Maries bankoplysninger til at tage hurtige lån. Han blev idømt 16 måneders fængsel for i alt 12 tilfælde af tyveri og svindel. Fem af anklagepunkterne omhandlede Marie.

Hun tror, han har boet på loftet lidt mere end to uger.

- Han har ventet, til vi tog på arbejde, så har han gået rundt i huset. Og inden vi kom hjem igen, gik han op på loftet og blev deroppe, forklarer hun.

Alexander fortalte hende endda, at han ikke kunne tale i sin telefon, fordi den var i stykker, men det var selvfølgelig, fordi han lå på hendes loft.

- Jeg har det som om, det er min skyld, fordi jeg var kærester med ham, og jeg stolede på ham – selv om jeg ved, at det er det ikke. Jeg troede, jeg kendte ham, men han havde også en anden side eller et helt andet liv, siger hun.

Hun er glad for, at de fandt ud af det så hurtigt.

- Hvor længe mon han ville være blevet deroppe? Ville han være blevet voldelig? Hvis han havde brug for penge, så kunne han bare have spurgt. Jeg ville have givet ham dem. Han havde ikke behøvet at gøre det her, siger hun.

Marie mistede omkring 6500 kr. 2000 kr. i kontanter og 4500 kr. i hurtige lån.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke om det hele. Jeg er bare glad for, at han er, hvor han er nu, siger hun lettet over dommen.

Læs også: Supermor som 15-årig

Sponsoreret indhold