Skæbner

Mary har 80 børne- og oldebørn

22. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: POLFOTO
Hun har haft styrtende travlt op mod jul. 82-årige Mary har 80 børne- olde- og tipoldebørn plus sine egne 10 børn – og de får alle sammen individuelle julegaver og hver et julekort.

Julen er i den grad en travl tid for Mary Scholey, 82, fra Sheffield i England. Hun har 10 børn, 33 børnebørn, 44 oldebørn og indtil videre tre tipoldebørn. Allerede nu ved hun, at der kommer fire nye i det kommende år, skriver avisen The Daily Express.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Verdens værste julegaver

Mary har en skarp hukommelse og kan huske navnet på alle dem alle. "Superbedste" bliver hun kaldt i familien, og lige nu har hun travlt med at få de allersidste julegaver afsted. Hun vil nemlig ikke snyde nogen, så hver eneste af de i alt 90 børn og efterkommere får hver sin personlige julegave og et julekort fra Mary.

Gaven til Mary

Mary har ellers været i gang længe. Hun startede med at købe kort og gaver i begyndelsen af november.

Hun har selv allerede fået en tidlig julegave. En familiefest med mere flere end 100 deltagere, der blev holdt i et festlokale i Sheffield.

Mary Scholeys mange børn, børne- og oldebørn bor for en stor dels vedkommende nær Marys hjem, som hun deler med sin anden mand, Raymund.

Mary Scholey med sit yngste tipoldebarn, Harper Blu. Foto: POLFOTO

-For mor kommer familien altid først, siger hendes søn Stephen Gregory til Express.

En rigtig bedstemor

-Da hun selv har fået 10 børn, behøvede vi ikke selv at få så mange børn, før familien begyndte at vokse hurtigt, siger han.

-Min mor har masser af besøgende. Børnebørnene kigger ofte forbi, og hun er en klassisk bedstemor. Der er ikke så meget pjat hjemme hos hende, men samtidig er hun meget kærlig, siger Stephen.

LÆS OGSÅ: Julen er aflyst

-Jeg forstår ikke, hvordan hun klarer det. Ikke alene køber hun alle gaverne selv, men hun kan altid huske, hvad hver enkelt skal have. Hun er utrolig.

-Jeg tror, vi må være en af de største familier i byen, siger Stephen Gregory til Express.

Sponsoreret indhold