Skæbner

Melanie gravede sin døde far op

5. marts 2015 Morten Nøhr Mortensen
Politifoto
For 53-årige Melanie var det en kilde til evig ærgrelse og frustration, at hun aldrig arvede noget fra sin far. Hendes søster tog det hele. Til sidst gjorde hun noget desperat. Hun gravede sin fars kiste op for at finde det testamente, hun var sikker på kunne gøre hende rig.
53-årige Melanie Nash var sikker på, at hun blev snydt i en arvesag. Hendes far gav hende intet, da han døde i 204. Nu har hun gravet ham op for at lede efter testamentet i hans grav.
53-årige Melanie Nash var sikker på, at hun blev snydt i en arvesag. Hendes far gav hende intet, da han døde i 204. Nu har hun gravet ham op for at lede efter testamentet i hans grav.

Det var ikke en god plan som 53-årige Melanie Nash fra byen Colebrook i New Hampshire, USA, havde udtænkt. Men måske var det som i den danske succes-serie Arvinger på DR, at arvestridigheder kan få folk til at gå til det alleryderste. Og det må man sige, at Melanie Nash har gjort.

Fandt vodka og cigaretter

I sin jagt på at finde et testamente med hendes navn på som arving, var hun kommet frem til, at hendes søster – og enearving – havde  gemt det. Og hun var også kommet frem til, at søsteren havde gemt det et sted, det aldrig ville blive fundet. Derfor besluttede hun at grave ned til sin fars kiste. En plan der burde have været dødsdømt fra starten. Og det gik da også skidt. Hun fandt nemlig aldrig et testamente. Til gengæld var der en hel del cigaretter og såmænd en flaske vodka hos faren, der havde været død siden 2004 – og derfor var noget opløst. 

Skal i retten 

Sagen er kommet frem her fornyligt og beskrevet i avisen Metro, hvor det fremgår, at Melanie Nash nu skal i retten for både at bryde gravfreden og for at have usømmelig omgang med lig. Herudover bliver hun anklaget for at ville bagvaske sin søster.

Melanie Nash er dog ikke særlig tynget over sin adfærd. I en skriftlig redegørelse til det lokale politi, skriver hun ærligt nok, at hun mødtes med flere andre for at gå til kirkegården med det klare formål at grave kisten op. Det mener hun dog ikke er så alvorligt.

LÆS OGSÅ: Jeg valgte en ny mor

- Alt vi gjorde var at grave min fars kiste op for at lede efter dokumenter. Men vi gjorde det på en respektfuld måde, og jeg er sikker på, at min far vil have det fint med det, skrev hun.

Melanies far, Eddie Nash, var en succesrig forretningsmand, der døde som 68-årig. Hans virksomhed bliver i dag drevet videre af familiemedlemmer. De har dog fuldstændig har afbrudt al kontakt med Melanie Nash, der nu må imødese en fængselstraf. 

Sponsoreret indhold