Skæbner

Michelle ufødte barn blev stjålet

15. september 2015 af Joan Andersen. Foto: Dr. Phil
Michelle blev overfaldet og fik skåret sit ufødte barn ud af maven. Her fortæller hun for første gang om det modbydelige angreb.

Michelle blev slået bevidstløs. Da hun kom til sig selv igen, blødte hun voldsomt. Hun forsøgte at holde sine indre organer inde, mens hun ringede til alarmcentralen. Hun vidste ikke, at datteren Aurora ikke længere lå inde i maven. Hun var væk, skåret ud af sin mors mave.

- Jeg havde mistet så meget blod, og jeg var svimmel. Jeg vidste slet ikke, min datter var væk, siger hun til Dr. Phil, der som den eneste har fået lov til at interviewe hende.

- Da jeg ringede til alarmcentralen, troede jeg, at jeg stadig var gravid.

Hun fortæller sin historie i sæsonpræmieren af Dr. Phil, der blev vist den 14. september.

Ville bare købe tøj

26-årige Michelle Wilkins fra Colorado, USA, har været udsat for det værste en mor kan opleve. Det var den 17. marts. Hun var otte måneder henne, da hun svarede på en salgsannonce med noget graviditetstøj og tog hen til Dynel Lane for at købe tøjet.

Kvinden lagde noget tøj frem og spurgte ind til hendes størrelse.

- Hun puttede tøjet i en pose og gav mig den. Hun begyndte at snakke, og endelig gik jeg mod døren. Da jeg var ved at gå ud, sagde hun: Jeg har noget pigetøj i kælderen, som jeg fik af nogen, inden jeg fandt ud af, at jeg skulle have en dreng. Vil du have det?, fortæller Michelle.

Hendes instinkt sagde hende, at hun ikke havde brug for mere, men af frygt for at virke uhøflig blev hun der.

- Faktisk rakte hun armen forbi mig og lukkede døren foran mig, husker hun.

Læs også: Jeg græd i min brudekjole

Blev overfaldet

Det var i det øjeblik, hun pludselig blev angrebet. Angiveligt – for Dynel Lane er endnu ikke dømt i sagen.

- Hun slog mig på ryggen. Det var meget aggressivt og hårdt. Jeg vendte mig om og spurgte: Var der en edderkop på mig? Hun svarede: Ja, jeg tror, jeg fik den, fortæller Michelle.

Men kvinden fortsatte med at slå. Michelle løftede armene for at beskytte sig selv.

- Hvad laver du? Jeg vil bare hjem, jeg vil ikke gøre dig fortræd, sagde Michelle og begyndte at gå mod døren igen.

Kvinden tog fat i hende og skubbede hende længere ind i huset mod badeværelset. Hun skubbede hende sidelæns ind på badeværelset. De to kvinder sloges.

- Hun blev ved med at sige, at hun ville melde mig til politiet. Jeg tog min telefon frem og sagde, ”jeg ringer til politiet”, fortæller Michelle.

Det fik kvinden til at gå amok. Hun kastede rundt med Michelle, som landede på en seng, hvor kvinden forsøgte at kvæle hende med en pude og med hænderne.

- Hun smadrede noget mod mit hoved. Jeg mærkede, at det blev vådt, og jeg blev bare ved med at spørge hende. Hvorfor, hvorfor gør du det her mod mig?

På det tidspunkt blev hun stukket ned med kniven, og hun mistede bevidstheden.

Læs også: Supermor som 15-årig

Barnet var skåret ud af hendes mave

Mens hun lå bevidstløs, skar kvinden hendes datter ud af maven på hende. Michelle var forvirret, da hun kom til sig selv igen.

- Jeg så, jeg var blevet skåret i maven, og jeg rullede mine graviditetsbukser op og rejste mig. Jeg havde så lidt blod i mine ben, at jeg faldt forover, og jeg kunne mærke, at jeg blødte voldsomt, fortæller hun.

Hun fik øje på sin telefon og kæmpede sig op. Hun ville leve.

- Jeg vidste, at jeg enten kunne miste bevidstheden om få minutter, eller jeg kunne kæmpe mig op og overleve, siger hun.

Det lykkes hende at komme op på en seng, hvor hun ringede efter hjælp. Ambulancen kom, og hun blev kørt på hospitalet. Da hun vågnede igen, var hendes kæreste Dan ved hendes side.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kvinden kom på hospitalet

Skæbnen ville det, at kvinden, der angreb Michelle, Dynel Lane, kom til det samme hospital. Hun fortalte angiveligt sin mand, at hun havde født deres barn på trappen. De kørte barnet på hospitalet, hvor Dynel Lane nægtede at slippe barnet og blev ved med at kalde den lille pige for ”min søn”.

Personalet fik barnet fra hende. Og det blev fastslået, at det døde barn i kvindens arme var Michelles datter Aurora.

Michelle og Dan sad med Aurora i armene og tog afsked med hende.

- Det var vores første tid som familie,

- Dan og jeg synes, hun er den smukkeste lille pige, vi nogensinde har set, siger hun.

- Jeg er taknemmelig for at have haft hende i hendes korte liv. Hun var perfekt,

Læs også: Der bor en mand i min lejlighed

Retssag venter

Dynel Lane sidder lige nu varetægtsfængslet, mens hun venter på retssagen, som formentlig begynder i starten af 2016. Hun vil ikke blive anklaget for mord på Aurora, for ingen kan bevise, at Aurora faktisk levede, da hun brutalt blev flået ud af sin mor. Derfor kan Dynel Lane kun blive dømt for forsøg på mord og vold mod Michelle.

Dynel Lane har erklæret sig uskyldig. Hun påstår, at hun skar barnet ud af Michelles mave for at redde det, efter Michelle havde angrebet hende med en kniv.

Sponsoreret indhold