Skæbner

Midt under Badehotellet: Bodil Jørgensen opereret

3. januar 2016 Foto: Hanne Juul - Af Kristian Bo Eriksen
Lige før jul blev skuespilleren Bodil Jørgensen opereret. Hun skulle have fjernet nogle skinner ved begge kraveben. Operationen gik heldigvis godt, og hun kan glæde sig over, at det var den sidste operation efter det alvorlige uheld, Bodil var ude for under en filmoptagelse forrige år.

-Det er gået godt. Selvfølgelig var Bodil øm efter operationen, men det går fremad hver dag, siger Bodil Jørgensens mand, Morten Søborg.

Bodil Jørgensen fik kort før jul fjernet en skinne på hvert kraveben. Skinnerne har, siden hendes uhyggelige ulykke i 2014, holdt de to kraveben på plads, mens de voksede sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen fra Badehotellet: Jeg skal opereres på mandag

Det var under optagelserne til en Far til Fire-film, at en traktor væltede ned over Bodil, som brækkede samtlige ribben, begge kraveben og knækkede bækkenet, mens hun også fik alvorlige indre skader. De første dage efter ulykken lå Bodil Jørgensen i koma og svævede mellem liv og død. Til alt held tippede balancen den helt rigtige vej.

Den sidste operation

Hendes kraveben var brækkede henholdsvis 7 og 8 steder, så der blev skruet en skinne fast til stumperne i hver side. Det er de skinner, der nu er blevet fjernet.

-Bodil har stadig nogle skruer sidende i hoften, men de skal bare blive siddende, så nu er hun færdig med at blive opereret efter ulykken, siger Morten Søborg.

LÆS OGSÅ: Enas søster efter debuten: Det var grænseoverskridende

Lige nu har Bodil Jørgensen stor succes i rollen som fru Andersen i tv-serien Badehotellet. Ellers har hun den sidste tid rejst landet rundt med sin soleforestilling ”Den sidste turist”. En turné hun afslutter på PH Cafeen 15. januar.

Tid til ny omgang Badehotellet

Ellers er kalenderen fuld for den populære skuespiller, men hun lover, at der nok skal blive plads til endnu en omgang Badehotellet, hvis det bliver aktuelt. Og med de flotte seertal, serien også har i denne sæson, tyder alt på, at der også kommer en sæson 4.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0: Det bedste der er sket mig nogensinde

Du kan se Badehotellet på TV2 mandag aften kl. 20.00.

Sponsoreret indhold