Skæbner

Midt under juleferien: Prins Christian i livsfare

20. december 2015 Arkivfoto: Lars Laursen - Af Kristian Bo Eriksen
Prins Christian måtte reddes i land af en livredder, da han torsdag var ude at svømme under familiens juleferie i Australien. Det oplyser den australske tv-station 7news.

Kronprinsfamiliens juleferie i Australien var ved at ende i den helt store katastrofe, da 10-årige prins Christian blev grebet af den stærke udgående strøm, da han i torsdags var på stranden ved Gold Coast i det østlige Australien. Det fortæller flere australske medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Vi fik fat i ham før det blev alt for alvorligt, men han havde ikke selv været i stand til at komme i land, siger livredderen Stuart Keay til tv-stationen 7News, der var de første, der kunne fortælle historien.

LÆS OGSÅ: Lisa blev misbrugt som barn: Læs hendes modige brev

Det var Stuart kollega, Nick Malcom, der så, at en dreng havde problemer i vandet og Nick padlede omgående ud til drengen på sit surfbræt.

Takkede personligt

Han har siden ikke ønsket at lade sig interviewe om episoden, men hans kollegaer siger, at han nok skal blive fejret for sin indsats.

Ingen af livredderne vidste, hvem de havde reddet, for en dame på stranden gjorde dem opmærksomme på det.

LÆS OGSÅ: Ukendt ægtepar reddede 10-årigs jul. Her er mor og fars rørende tak

7News fortæller, at kronprins Frederik takkede Nick personligt, og at Christian ikke blev mere skræmt end at han og familien fortsatte opholdet på Gold Coast-stranden.

Du kan se 7News indslag om redningen her.

Sponsoreret indhold