Skæbner

Mie på gulvet igen

21. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Mie Moltke røg ud af årets Vild med Dans – uden at blive stemt ud. Hendes partner, skuespilleren Besir Zeciri, blev overfaldet på vej hjem fra efterfest, da han havde danset i Vild med Dans 10. oktober. Han fik hjernerystelse, og var ikke i stand til at danse ugen efter. Besir er tilbage i topform - og Mie er tilbage i Vild med Dans.
Mie og Besir den 10. oktober. Samme aften blev Besir overfaldet.
Mie og Besir den 10. oktober. Samme aften blev Besir overfaldet.

Så er der gensyn med tre af de dansere, der ellers er røget ud i år. Michael Olesen, Mads Vad og så Mie Moltke. Hun har ikke været siden 10. oktober, men hun står i den mærkelige situation, at hun måtte stoppe, uden at blive stemt ud.

-Det har været sindsygt sjovt at være med, siger Mie om træningen op til dansen i dag, hvor hun skal danse sammen med Johannes og Claudia.

LÆS OGSÅ: Claudia som bikini-vært

Mie Moltke dansede sammen med Besir Zeciri, som brutalt blev overfaldet, da han var på vej hjem fra efterfesten efter Vild med Dans dengang. Han blev truet med en kniv, inden han blev slået ned, og han blev ramt så hårdt, at han fik hjernerystelse.

Em hjernerystelse, der var så kraftig, at han ikke kunne danse videre ugen efter.

Jeg bliver så glad

Men Beisir er tilbage i topform, og han er ikke blevet bitter efter overfaldet. Han er i fukd gang med nye roller, og han er som sædvanligt glad og positiv.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste dansemand

-Tusind tak for alle jeres beskeder og kommentarer. Jeg bliver så glad, skrev han på Facebook, kort efter overfaldet.

Besir har ikke danset siden. Men i aften er hans partner, Mie Moltke, tilbage på gulvet i Vilde med Dans. Hun skal sammen med Johannes Nymark og Claudia Rex danse trio-jive.

Sponsoreret indhold