Min kæreste var pimp - del 1

Min mor og bror hakkede altid på mig, og jeg var træt af dem. Men så mødte jeg Jacob, som viste mig en helt anden verden. En verden af stoffer, og jeg var hurtigt hooked. Og med stofferne fulgte også prostitution. Jeg var fanget i en ond spiral.

Da jeg var 18, boede jeg hjemme med min mor og storebror Simon, og jeg var dødtræt af dem begge. Mor arbejdede sig selv halvt ihjel, og Simon var altid efter mig og kaldte mig “doven og egoistisk”. Jeg var en festglad pige, hvilket nogle gange medførte, at jeg havde svært ved at komme op om morgenen og passe min læreplads. Det var især sådan noget Simon skældte ud over. En dag, hvor han stod og skældte og smældte, og mor så tavst til, skred jeg fra det hele og tog på diskotek for at slippe for at høre på dem. Det var her, jeg mødte Jacob. 

Da vi havde været sammen i en måned, spurgte han en aften, om jeg ville med ham hen til en bar, som han kendte. Jeg anede med det samme uråd, da vi trådte ind i baren, da jeg blev mødt af synet af letpåklædte piger, der næsten udelukkende betjente mænd. ”Sig mig, er det her en luderbar, Jacob”? spurgte jeg stille. Han så mig længe ind i øjnene, inden han svarede: ”Generer det dig”? spurgte han. Jeg ville ikke støde ham fra mig, så jeg skyndte mig at svare, at det gjorde ikke noget. Jeg slugte hans ord råt, da han forsikrede mig om, at jeg var hans eneste ene, og senere samme aften tog vi en bane kokain sammen ude på barens toilet. Det var første gang jeg prøvede det. Den ene bane blev snart til flere, og ganske umærkeligt skete der det, at mine tanker kom til at beskæftige sig lige så meget med stoffet som med Jacob. Da jeg først var der, var skridtet til sprøjten ikke langt.

Jacob havde en fantastisk overtalelsesevne, og stofferne gjorde kun hans arbejde nemmere. Jeg fornemmede godt, at der lå nogle tanker bag det, han gjorde, men jeg var for langt ude til at tænke over det. Det varede ikke længe, inden min læreplads røg sig en tur, og hjemme forekom det mig, at mor og min bror blev mere og mere umulige at have med at gøre. Derfor spurgte jeg Jacob, om vi ikke skulle flytte sammen. Jacob begyndte at stille krav til mig. Han ville ikke længere give mig fri adgang til stofferne, og i desperationen efter mit fix indvilligede jeg i at gøre, hvad end han bad om. 

Ganske få dage senere havde jeg min første kunde. Jacob var ”dealer” – det vil sige, at han købte og solgte narkotika – og flere af de piger, jeg havde lært at kende henne i baren, var i ”stald” hos ham, som han udtrykte det – dem solgte han også. Den første kunde, jeg havde, blev hurtigt afløst af nummer to og tre allerede samme dag, og dermed var tonen slået an. Jeg ”betjente” i gennemsnit fem mænd hver eneste dag i de næste mange måneder, og pengene afleverede jeg pligtskyldigt til Jacob. I begyndelsen gjorde jeg det som en helt naturlig ting, men med tiden gjorde jeg det, fordi jeg ikke turde andet. Al den tid, han havde brugt på mig, og alle de søde ord om, at jeg var den eneste ene, havde haft til mål at få mig indlemmet i samme ”stald” som de andre, så jeg sammen med de øvrige piger kunne tjene penge til at forsøde Jacobs liv.

Hvordan i alverden kunne det komme så vidt, uden at jeg fattede mistanke til ham? I dag kan jeg kun sige, at det må have været forelskelsens forblændelse. Jeg ønskede formentlig ikke at se, hvad han var ude på. 

Jeg var blevet narkoluder, og jeg ville aldrig komme ud af denne onde spiral ved egen hjælp, men så en dag fik jeg en kunde, der fuldstændig ændrede mit liv…

Se også: Jeg solgte min krop