Skæbner

Mine drømme om fremtiden

29. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Thomas Marott/TV2
2014 har været et godt år for Rachel Ellebye fra Årgang 0. Hun er startet på efterskole, og det har været en kæmpe positiv oplevelse for Rachel. Men hun vil også videre. Hun ved allerede, hvad hun skal lave, når folkeskolen er slut til sommer.

Det er ikke sådan at alt er timet og tilrettelagt mange, mange år frem i tiden. Men Rachel fra Årgang 0 har en plan for de næste år.

LÆS OGSÅ: Her ser hun endelig sin lille datter

Når hun til sommer er færdig med at gå på Askov efterskole, vil hun starte på gymnasiet. Ikke bare et almindeligt gymnasium, men et helt specielt, der tilbyder en særlig uddannelse. Hun vil tage en international studentereksamen, en såkaldt International Baccalaureate, hvor al undervisning foregår på engelsk.

Dejligt at være Rachel

-Det skal foregå i Sønderborg. Så der bliver lidt rejsen frem og tilbage fra Aabenraa, siger Rachel.

-Jeg håber 2015 bliver et lige så godt år som 2014 har været. For 2014 har været et rigtigt godt år for mig. Det med at jeg kom på efterskole og kom ud at prøve noget nyt. At jeg har fået vildt mange nye venner og en fantastisk oplevelse, siger Rachel til TV2.

LÆS OGSÅ: Stephanie til nytårsfest hos far

Rachels ophold og hendes liv på efterskolen er ikke med i de kommende afsnit af Årgang 0. Hun bad TV2 om ikke hun kunne få lov at holde efterskolen for sig selv og ikke blive fulgt af tv-kameraer hele tiden.

-Det har været helt i orden med en pause. Dejligt at få lov bare at være Rachel, siger hun.

Vil være journalist

At hun netop har valgt en studentereksamen på engelsk er ikke helt tilfældigt.

LÆS OGSÅ: Steen og Peder giver aldrig op

Først og fremmest er det en ny udfordring, hun gerne vil give sig selv, men Rachel kunne også godt tænke sig at bo i udlandet engang i fremtiden. Enten for at tage en uddannelse eller for at arbejde.

-På længere sigt kunne jeg godt tænke mig at blive journalist, siger hun.

Sponsoreret indhold