Skæbner

Mirakel-redning: Bundet til togskinner

6. marts 2015 Morten Nøhr Mortensen
Hunden Cabela har været ekstrem heldig. Ikke blot har den overlevet to skud i nakken. Den har også overlevet at blive bundet til en togskinne ude af stand til at komme væk, da toget nærmede sig. Heldigvis lykkedes det politiet at redde den stakkels hund i allersidste øjeblik.

Politiet i Tampa i solskinsstaten Florida gernnemførte her forleden en nervepirrende redningsaktion, da man fandt en blødende hund bundet til togskinnerne med et bælte. Situation blev hurtigt højdramatisk for ifølge den amerikanske nyhedstation NBC News konstaterede betjentene fra Tampa, at et tog nærmede sig.

LÆS OGSÅ: Gris og hund er bedste venner

Forinden var politiet blevet alarmeret, fordi der var blevet hørt tre skud i området omkring skinnerne. Og netop skuddene skulle vise sig at afsløre endnu en grotesk form for dyremishandling. For godt nok lykkedes det politiet at få hunden fri, inden toget buldrede forbi. Bagefter konstaterede betjentene dog, at hunden var blevet skudt to gange i nakken.

LÆS OGSÅ: Dræbt og spist af sine hunde

Det er dog tilsyneladende som med katte, at også hunden som betjentene har navngivet Cabela, kan have flere liv. I hvert fald har den overlevet og meldingen fra ordensmagen er, at Cabela nu er i god behold. Skaderne efter skuddene kan dog muligvis føre til, at den skal have ambuteret sit ene forben, oplyser Tampa Politi til NBC News.

LÆS OGSÅ: Jeg var ung og dum

Politiet i Tampa ved endnu ikke, hvem der skød hunden og bandt den fast til skinnerne. Ligesom de heller ikke ved, hvem ejeren er.

Sponsoreret indhold