Skæbner

Mit livs bedste måneder

29. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Claudia Rex og Johannes Nymark måtte nøjes med en 2. plads ved årets Vild med Dans. –Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi ikke vandt, men Jeg er også glad. Vild med Dans har været de tre bedste måneder i mit liv, siger Johannes Nymark.

-Jeg er skuffet. Jeg ville virkelig gerne have vundet, siger Johannes Nymark efter finalen i Vild med Dans. Han måtte se i øjene, at det ikke blev til en sejr over hans ægtefælle, Silas Holst og hans partner Sara Maria Franch-Mærkedahl, men det blev trods alt til en finaleplads og Johannes og Claudia endte som et flot par nummer 2.

LÆS OGSÅ: Astrid: Mit liv har fået nyt indhold

-Det var en flot aften. Og jeg under da de andre sejren. Jeg er glad på deres vegne. De var gode, siger Johannes.

Han er både glad og lidt trist over, at det nu er slut.
-Jeg føler en enorm lettelse over at det er overstået, og at det blev overstået godt. Vi har arbejdet sindssygt hårdt den sidste uge.

-Men det er også lidt trist, at det er ovre. De sidste tre måneder har været de bedste i mit liv, siger Johannes Nymark.

Claudia stopper

Også hans partner Claudia Rex er både ærgerlig og stolt over resultatet.

-Jeg stopper nu som danser, og ville meget gerne være holdt med en sejr. Johannes og jeg har haft det så godt sammen, så på den måde har det været en god slutning for mig i Vild med Dans, siger Claudia Rex.

LÆS OGSÅ: Delte glæden med et knus

Hun stopper først og fremmest fordi, hun er kommet dertil, at hun trænger til nye udfordringer i livet. Men Claudia stopper også, fordi hun kan mærke, at hun er ved at være slidt.

-Der er lidt for mange skader, siger Claudia, som da også dansede finale med en diskret forbinding om venstre ankel.

Næste gang seerne kan se Claudia på tv-skærmen bliver i TV3's nye satsning, Bikini Island, men Johannes Nymark har travlt med at gøre en EP færdig sammen med sit orkester, Lighthouse X.

Allerede søndag skal hans og vennerne i Lighthouse X spille ved en julekoncert i Trinitatis Kirke i København til fordel for AIDS-Fondet.


Sponsoreret indhold