Skæbner

Mobning: Offer for mobning blev model

27. oktober 2008 af Redaktionen
Mobning var en del af Cira Siemone Muhligs hverdag, da hun var lille, og hun forsøgte til sidst selvmord. I dag er den unge jyske pige, der blev udsat for mobning blevet udtaget til Miss Model of the World.
Model, der blev udsat for mobning som barn

- Jeg kunne næsten ikke tro det, jubler Cira, der - som den eneste dansker- er blevet udtaget til Miss Model of the World, som i år afholdes i Kina.

Massiv mobning

Men livet har ikke altid været nemt for smukke Cira, som blev udsat for massiv mobning, da hun var yngre. Det eskalerede i et mislykket selvmordsforsøg:

Cira Siemone Muhlig

Cira som syvårig i hjemmet i Aulum. Bag smilet gemmer sig en trist virkelighed. Cira blev udsat for mobning og holdt uden for.

Læs også: Fri for mobning

- Min barndom var noget værre rod. Allerede fra første dag blev jeg stemplet som den, de andre ikke ville lege med, siger Cira, som blev mere og mere isoleret.. Hun reagerede ved at straffe sig selv:
- Jeg gik ud på toilettet og skar mig i benet, siger hun. Om aftenen græd Cira sig i søvn og havde tit mareridt. Det endte med at hun gik ud af skolen - hvilket dog ikke hjalp på isolationen og ensomheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kæreste og modelkarriere

Efter en nedtursperiode med mobning begyndte Cira på Herning Friskole, hvor både lærere og elever mødte hende med forståelse:
- Pludselig fik jeg både kammerater og en kæreste - for første gang i mit liv, lyder det fra Cira, som i dag bor sammen med kæresten Thomas. For tre år siden, på opfordring af sin familie, henvendte Cira sig på modelbureauet Casablanca Models i Århus.
- Jeg troede slet ikke selv på det. Min selvtillid har aldrig været god. Men bureauet sendte mig videre til prøvefotografering, og det gik rigtig godt, fortæller Cira. Siden er det gået slag i slag for hende. Måske venter både Paris, London og New York forude for Hernings smukke svane.

LÆS OGSÅ:

Fra skolepige til topmodel

Sponsoreret indhold