Skæbner

Mød clairvoyante Erlinng Chriistensen

11. september 2015 af Redaktionen, Foto: Privat
Clairvoyante Erlinng Chriistensen afslører her, hvad han IKKE vil fortælle videre til sine klienter.
Clairvoyance - Erliing Chriistense

Læs med her, når medie og clairvoyant Erlinng Chriistensen fortæller om sit liv i åndernes verden.

Hvorfor blev du alternativ behandler?
Efter en række år i det etablerede behandler system  ændredes mit menneskesyn. Hvorved jeg blev komplementær behandler. Dog i samarbejde med det etablerede system. Samtidigt ønsket om at se mennesket og menneskeheden mere holistisk.

Er du født med evnerne, eller er det tillært?
Vi er alle født med et potentiale af evner/talenter indenfor en række områder. Hvor jeg siden hen udviklede mine healer og clairvoyante evner.

Vil du også kende din skæbne? Blive klogere på fremtiden her

Hvad er din mest bemærkelsesværdige oplevelse indenfor den alternative verden?
At mennesker finder deres rette vej. Får svar på deres mange spørgsmål. For dernæst at finde glæde og lysten til leve livet.

Et særligt eksempel er en cancer patient, der blev rask ved en ændret livsstil. Hvor pågældende var opgivet af det etablerede system.

Hvad kan man få ud af at besøge dig, som man ikke kan få hos en psykolog?
En psykolog stiller spørgsmål. Dog afhængigt af problemstilling. Jeg beskriver muligheder i en række temaer, når der er tale om clairvoyance og etablerer kontakt til den afdøde.

Hvilke åndelige informationer kunne du finde på ikke at fortælle videre til dine klienter?
Vi er underlagt et sæt etiske regler. Ikke tune ind på død og ødelæggelse. Samt 3 voksen part.

Er der en grænse for, hvor tit man bør gå hos dig og dine kollegaer og spørge til råds?
Afhængigt af hvem man er og hvilke spørgsmål vi taler om. Normalt siger jeg når der er behov. Men et eksempel kunne være, hvor ofte sender man sin bil til eftersyn. Hvilket jo er meget afhængigt hvor meget bilen bruges.

Er alle alternative behandlere dygtige?
Smag og behag. Nogle er dygtige nogle ting andre til andre ting. Der er dygtige indenfor alle fag områder lige som der knap så dygtige. En god måde at få en anbefaling fra en person, som man har respekt for.

Læs også: Mor passer på jer

Hvilken type spørgsmål kan du bedst besvare - og hvilken type kan du ikke besvare?
Spørgsmål der vedrører det enkelte menneske og dette menneskes livsbane. Dog kræver dette at mennesket har en reel dagsorden for at samarbejdet får et optimalt udfald.

Spørgsmål der med forbrydelser at gøre vil jeg ikke røre ved. Og her må jeg henvise til de etiske rammer jeg er underlagt.

Hvor stor en del af menneskets liv tror du er forudbestemt  - og hvor meget afhænger af fri vilje?
Det er jo en trossag for det enkelte menneske. Men størsteparten er  et forud bestemt skæbne forløb, samtidigt er vores mentale indsigt og forståelse af vores ubevidste handlinger forsvindende lille.

Den frie betingede vilje har en stor  betydning for den enkelte menneske. Det vel at mærke mennesker, der har en god kontakt med sig selv på mange og dybe planer.

Erlinng Chriistensen - ErlinngChriistensen.dk

Sponsoreret indhold