Skæbner

Mød den nye naturlige Barbie

21. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: YouTube
Barbie har været på alle pigers ønskeliste til jul i mange år. Men Barbie er især på det seneste blevet kritiseret for sine usunde og unaturlige kropsmål. Derfor får hun nu konkurrence i form af den naturtro Lammily. Hun har mål efter en gennemsnitlig 19-årig piges krop og så kan man give hende strækmærker, celluite og bumser. Se videoen om den nye dukke her.

Barbiedukken har i rigtig mange år været en af pigernes fortrukne gaver. Både til fødselsdag og til jul. Men Barbie har også været skældt ud, for at skabe et helt forkert billede af hvordan piger ser ud, og især af hvordan de drømmer om at se ud.

SE OGSÅ: Hilsen fra Voice Junior

Nu er der så dukket en konkurrent op til Barbie. En ny dukke, der hedder Lammily, er det nyeste hit i USA. Hun er lige så smuk som Barbie, men hendes krops proportioner er naturlige lavet efter en almindelig teenager kropsmål.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Folkene bag Lammily har brugt de gennemsnitlige mål for en 19-årig pige, og lavet dukken efter de mål i håb om at gøre små pigers leg mindre skadende for deres fremtidige selvbillede.

Og for at det kan blive så naturligligt som muligt, kan man få selvklæbende klistermærker til dukken med bumser, strækmærker, modermærker og appelsinhud.

Du kan se forskellen på Lamilly og Barbie i denne video:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold