Skæbner

Monica arvede som 9-årig

30. maj 2016 Marianne Knudsen
Gregers Kirdorf
Monica var kun 9 år, da hendes far omkom ved en tragisk ulykke. Hendes forældre var aldrig blevet gift, og derfor stod den lille pige pludselig med en arv. Pengene skal kompensere for tabet af støtte – den tabte kærlighed kan intet erstatte.
Monica arvede, da hendes far døde

På Monicas værelse står der en lille hvid kasse. Det er Monicas mindekasse, og i kassen ligger der et pas, et jagtblad og en lille dolk. Ting, der har tilhørt eller minder Monica om hendes far Ole, der omkom i en tragisk ulykke, da  hun var 9 år. 

– Jeg er stadig den samme Monica som før, men jeg er blevet mere sårbar. Hvis nogle i skolen snakker om deres fædre, kan jeg godt blive lidt trist, fordi jeg ikke længere har min far, siger 12-årige Monica Jørgensen fra Vejen.
Midt i sorgen måtte Monica  også vinke farvel til sit barndomshjem, en gård med udsigt til skov og marker. Hendes forældre var aldrig blevet gift og havde ikke lavet testamente, så Monica arvede sin far og dermed halvdelen af huset.

Læs også: Mine børn arver ikke meget

– Ole og jeg var unge, da vi købte gården, og vi havde ikke tænkt på, at vi skulle lave testamente til fordel for hinanden. Vi levede jo som ægtefæller, og hvis vi havde været gift, kunne vi have fejret sølvbryllup, siger Monicas mor, Vibeke  Havkrog.

 

Læs Monicas historie i Ude og Hjemme nr. 22, der udkommer onsdag den 1. juni

 

 

 

 

Sponsoreret indhold