Skæbner

’Mor’ havde kidnappet Alexis ved fødslen: Jeg vil altid elske hende

20. januar 2017 Anne Kristensen
18-årige Alexis Manigo blev som nyfødt stjålet fra sin mor af Gloria Williams, der opdragede barnet som sit eget. Nu har Alexis fundet ud af den grufulde sandhed, men hun betragter stadig Gloria som sin mor og ønsker ikke sin kidnapper fængslet.

Den nu 51-årige Gloria Williams blev i sidste uge anholdt i South Carolina for at have kidnappet den nyfødte Alexis Manigo fra et hospital i Jacksonville, Florida, for 18 år siden.

Anholdelsen skete på baggrund af et tip, som 'National Center for Missing and Exploited Children' modtog. Myndighederne har indtil videre ikke oplyst, hvem tipperen er.

8-årig redder lillebror fra kidnapper

Ønsker ikke sin kidnapper fængslet

Gloria har i alle årene opdraget Alexis som sin egen og givet hende en opvækst fuld af kærlighed, fortæller Alexis selv. Af samme grund ønsker Alexis ikke, at Gloria skal i fængsel for forbrydelsen.

- Hun har elsket og passet på mig i 18 år. Det vil jeg også gerne have, at folk tænker over. Hun begik en fejl, men jeg var elsket. På baggrund af denne ene fejl, fik jeg det bedste liv. Jeg forstår godt, at hun begik en forbrydelse, men lad være med at låse hende inde og smide nøglen væk, siger Alexis ifølge Daily Mail.

'Hun er stadig min mor'

Alexis, der blev født som Kamiyah Mobley, mødte i sidste uge sine biologiske forældre, Shanara Mobley og Craig Aiken, og hun ønsker at skabe et godt forhold til dem fremover. Men hun betragter stadig Gloria som sin mor.

Marias søn blev kidnappet: Genforenet efter 21 år

- Hun vil altid være ’Mor’. Alle vil have mig til at hade hende, men det kan jeg ikke. Jeg vil altid elske hende, siger Alexis, som har følgende kommentar omkring sine biologiske forældre:

- Jeg føler, at jeg skylder dem en chance for at lære hinanden at kende. Og når man finder ud af, at man har endnu en familie, så er det i mine øjne bare endnu mere kærlighed.

Siden historien kom frem i lyset, har det være rygtet, at Alexis allerede for to år siden fandt ud af, at hun var blevet kidnappet, men det vil Alexis ikke selv kommentere.

Du kan se et nyhedsindslag om Alexis og kidnapningssagen i videoen øverst i artiklen.

4-årig bortført: Se den rørende genforening med forældrene

Sponsoreret indhold