Skæbner

Mor og søn havde kræft samtidig

3. marts 2015 Nina Sommer
Bare 11 måneder efter, at Liff og Jakob fik deres største ønske opfyldt om et barn, fik de den rystende besked: Deres lille søn, Julius, havde leukæmi. Bedst som de havde ramt bunden, fik de næste chok: Liff havde også kræft.

- Det er frygteligt at se sin søn skrige så hjerteskærende af smerte. Han havde sår hele vejen ned i svælget, han kastede op og havde ondt i skelettet af kemoen. Så når det smertestillende medicin endelig fik ham til at falde til ro, følte vi, at vi for en stund kunne trække vejret, fortæller den 35-årige Liff Bytov, der var ved sin søns side, mens han kæmpede mod kræften.

Men da hun efter flere uger med ondt i brystet, endelig tog sig sammen til at gå til læge, så fik hun den besked, der bare ikke måtte komme. Hun havde brystkræft.

- Min verden brød sammen. Hvad skulle der ske med Jakob, hvis vi begge døde? Hvordan skulle han klare sig? Jeg var også selv bange for, at jeg ville lbive så syg af behandlingen, at jeg ikke ville kunne være der for Julius, der jo stadig havde brug for mig, fortæller Liff.

LÆS DEN GRIBENDE HISTORIE I UDE OG HJEMME PÅ ONSDAG

Sponsoreret indhold