Skæbner

Mor redder søns liv og mister ben: Jeg vil gå igen

19. januar 2017 Anne Kristensen
Jennifer Duncan reddede sidste år sin lille søns liv, da de begge faldt ned fra en bro, men ved ulykken mistede hun førligheden. Nu er hendes største ønske at kunne gå igen – for det har hendes søn lært i mellemtiden.

- Jeg vil bare gerne være i stand til at gå sammen med min søn. Det er mit højeste mål. Jeg bliver nødt til at kunne følge med ham. Han er min største motivation. Jeg ser, hvordan han kigger på mig og gerne vil lege med mig.

Sådan lyder ordene fra Jennifer Duncan til Today.com.

Faldt 9 meter ned fra bro

Den 24-årige mor fra Texas i USA var i maj sidste år på vej til vuggestuen med sin dengang 8 måneder gamle søn, Daniel Xzavian, da nogle biler kørte sammen foran dem på en motorvejsbro.

Hun og andre bilister på broen steg ud af deres køretøjer for at stille sig på afstand af ulykken og skabe plads til redningsfolkene, men da endnu en bil stødte ind i de forulykkede biler, ramte den samtidig Jennifer, som stod med Daniel i armene.

1-årig faldt fra 2. sal: Målmand greb ham

Mor og søn røg ud over broen og faldt 9 meter ned på asfalten på vejen nedenunder. I faldet gjorde Jennifer alt for at beskytte lille Daniel:

- Det første, jeg gjorde, var at løfte mine knæ op omkring hans krop og holde mine hænder om hans hoved. Jeg krammede ham bare og holdt godt fast, fortæller Jennifer.

Søn slap med lille skramme

På denne måde havde Jennifer dog ingen mulighed for at kontrollere, hvordan hun selv landede, og da hun ramte jorden, brækkede hun både ryggen, sit bækken og adskillige ribben, ligesom hun skadede en række indre organer. Værst gik det dog ud over hendes venstre ben, som blev helt kappet af.

Daniel slap til gengæld med en lille skramme på panden.

Jeanettes sorg: Min datter faldt i døden

Siden ulykken er Jennifer blevet opereret 14 gange og går nu til genoptræning tre gange om ugen. Hun sidder hovedsageligt i kørestol, da hun stadig er i stærke smerter, men hun håber, at hun en dag får styrken og evnen til at bevæge sig rundt med et kunstigt ben.

Regning på over 1 mio. dollars

Jennifers behandling har dog været – og er stadig – utroligt dyr. Man regner med, at regningen vil ende på over 1 mio. dollars, og det er langt fra givet, at hendes forsikring betaler det hele.

Derfor samler Jennifer og hendes nærmeste nu ind på GoFundMe, så hun kan dække udgifterne og en dag forhåbentlig løbe rundt sammen med sin søn.

Han har nemlig siden ulykken lært at gå og er en rigtig lille krudtugle.

- Jeg gør virkelig mit bedste, og jeg håber, at det kan være til inspiration for andre, at jeg ikke giver op, siger Jennifer.

I videoen øverst i denne artikel kan du se et indslag om Jennifer og ulykken.

Dansk højskoleelev styrtede i døden i Canada: Se forældrenes rørende brev til hendes venner

Sponsoreret indhold