Skæbner

Mor til enæggede trillinger

6. juni 2016 Karin Heurlin
Ingen kan kende trillingerne fra hinanden. Men den unge mor kan sagtens se forskel på sine tre drenge

Det skulle egentligt bare have været en enkelt storebror eller storesøster til datteren Indiana. Men allerede til den første scanning fik gravide Becki-Jo Allen og manden Liam en nyhed, som med sikkerhed ville ændre deres liv markant: De ventede trillinger.

Ingen trillinger i familien

Den overvældende besked kom fuldstændig uventet. Becki-Jo havde hverken haft trillinger i familien før, og hun var heller ikke blevet gravid med kunstig befrugtning.

- Jeg kunne næste ikke tro, at det var sandt, siger engelske Becki-Jo til Liverpool Echo.

Født i uge 31

Men det var sandt, og i uge 31 kom tre små velskabte drenge til verden ved kejsersnit. Sønnerne Roman, Rocco og Rohan vejede kun omkring 1500 gram, men allerede seks uger efter havde de taget så meget på, at familien kunne tage hjem.

Fik bekræftet mistanken

Og det var her, Becki-Jo fik endnu en sensationel nyhed. Faktisk havde hun haft en mistanke siden fødslen. Hun syntes, hendes drenge lignede hinanden utrolig meget, og hver gang hun fik barselsvisitter udbrød gæsterne også det samme: Er de mon enæggede?

Den teori havde lægerne dog afvist. Enæggede trillinger er så sjældent, at det umuligt kunne være tilfældet. Men Becki-Jo ville have klar besked om sin mistanke, så hun valgte at få foretaget en DNA-prøve ved et privat firma. Da hun havde sendt blod fra sine drenge ind til et laboratorium, kom svaret lidt efter. De var enæggede.

Ens uden på - forskellige inden i

For andre er brødrene derfor stort set umulige at kende fra hinanden. Men ikke for Becki-Jo. For det første kender hun sine børn så godt, at hun altid kan se, hvem, der er hvem, ved at kigge på deres små modermærker. Desuden afslører deres personlighed dem. Det kan godt være, de ligner hinanden på det ydre, men mentalt er de forskellige.

Rohan er den larmende. Rocco er mere stille og afslappet, og Roman brokker sig ofte.

Trillinge-mor med store drømme

Selvom Becki-Jo har hænderne fulde – og vaskemaskinen kører tre gange om dage – så har hun stadig en stor drøm om at uddanne sig til sygeplejeske med speciale i for tidligt fødte.

Sponsoreret indhold