Skæbner

Mor til fire vil ikke behandles for kræft: Diæt skal redde mig

27. januar 2017 Anne Kristensen
Foto: Facebook
36-årige Sarah Valentine har brystkræft, men ønsker ikke at modtage medicinsk behandling. Hun tror på, at en særlig vegansk diæt i stedet er vejen til helbredelse.

Engelske Sarah Valentine opdagede i december en knude ved sit ene bryst. Det viste sig at være kræft.

Den 36-årige mor til fire nægter dog at lade sig behandle på medicinsk vis, men tror i stedet, at hendes vej til helbredelse er en særlig vegansk diæt, som indebærer, at hun skal ikke alene skal undgå kød og animalske produkter, men også syreholdige produkter og korn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rørende video: Her overraskes kræftramt kvinde af sin chef

I stedet skal kosten hovedsageligt bestå af grøntsager, mandler, frøsorter, og c-vitaminer. Hun har også investeret i et vandfilter, der skal rense alt hendes drikkevand.

Vil ikke have fjernet sit bryst

- Jeg har valgt den naturlige vej til at smide kræften ud. Jeg tror, jeg har en bedre chance på denne måde, end hvis jeg bare får fjernet mit bryst med det samme. Jeg tror, at hvis jeg får fjernet mit bryst, vil jeg alligevel dø inden for 10 år, forklarer hun ifølge Metro UK.

Sarah, der har børnene Jesse (15), Poppy (5), Teddy (4) og Billy (1), har oplevet flere andre familiemedlemmer gennemgå kemoterapi, og hun siger, at hun er 100 % sikker på, at hendes kræft har rod i hendes følelser, og at det nu handler om, at hun ’heler sin krop tilbage til rask tilstand’.

Tv-stjernen Shannen Doherty fik fjernet sit bryst: Nu har kræften spredt sig

Eskpert fraråder Sarahs metode

Denne tilgang til kræftbehandlingen vil Martin Ledwick, ledende kræftsygeplejerske hos Cancer Research UK, dog ikke anbefale:

- Der er ingen bevis for, at en ændring i din diæt kan behandle kræft, så den metode bør ikke bruges i stedet for de konventionelle behandlingsmåder. Det er meget vigtigt, at patienter taler med deres læge, før de træffer beslutninger omkring deres behandling, understreger han over for Metro UK.

Rørende fotos: Her klipper den kræftramte Shannen Doherty sit hår af omgivet af sine nærmeste:

Kræftramt Shannen Doherty klipper håret af

Sponsoreret indhold