Skæbner

Mulige donorer melder sig på stribe

3. februar 2015 af Makn
Facebook
Historien om tvillingepigerne Bihn og Phouch, der har brug for en ny lever, har spredt sig, så mulige donorer melder sig på stribe for at hjælpe de små 3-årige syge piger.
tvillingepigerne Bihn og Phuoch

Mere end 350 mennesker ønsker at hjælpe de to tvillingepiger, Bihn og Phouch, der lider af en genetisk sygdom, der betyder, at de har brug for en levertransplantation. Den enorme respons kommer efter, at familien fortalte om det fuldstændig umenneskelige dilemma, den stod i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det eneste match, der hidtil var fundet til de 3-årige piger, var nemlig adoptivfaderen, Michael Wagner, som uheldigvis kun kan donere sin lever til én af tvillingerne. Dermed skulle forældrene vælge mellem sine børn.

Men nu er der heldigvis nyt håb for begge piger, fordi den hjerteskærende historie har spredt sig til hele verden.

- Det er fuldstændig fantastisk, at så mange mennesker ønsker at hjælpe vores små piger. Vi tror på, at vi finder en egnet donor nu, når så mange har meldt sig. Derudover håber vi, at alle disse modige mennesker, der har meldt sig som donorer, vælger at lade dem registrere til gavn for andre, der har brug for en lever og er lige så vigtige som mine døtre, siger Johanne Wagner, der håber, at medieopmærksomheden kan give håb til andre, der lider i stilhed.

Sponsoreret indhold