Når livet gør ondt

15 mill. blev rørt af denne video

25. juli 2014 af Louise Søgaard, Foto: Youtube
Se denne rørende video hvor fem fysisk handicappede får skabt en mannequin efter deres egen krop. De bliver rørt til tårer, når den færdige mannequin afsløres for dem.


De fleste mennesker er kede af en eller flere dele af deres krop. Også selv om de ikke har et fysisk handicap, og selv om de ligner så mange andre.

Hvordan mon det så må være, at have en krop som ingen andre? Det ved de fem mennesker, der stillede op til denne fine kampagne med det vigtige budskab: Fordi ingen er perfekt.

De får alle skabt en mannequin med præcis deres krop, og prøv at se, hvordan de reagerer på det.

Læs også: Mobber kaldte lille dreng med Downs grim. Læs drengens mors geniale svar.

De fysisk handikappede mannequindukker bliver derefter udstillet i en tøjbutiks vinduer, som var de helt almindelige mannequiner. Folk der går forbi, stopper og glor, og den unge kvinde med den skæve ryg og hofte, smiler stort. Det er hendes krop, som har den fine sorte pailliet-kjole på i vinduet. Hun er tydeligvis stolt.

Mannequinerne skal skabe tollerance

Kampagnen "Fordi ingen er perfekt" blev skabt i anledning af den internationale dag for personer med handicap. Det er meningen, at de handicappede mannequiner skal få folk til at tænke over deres tollerance overfor handicappede.

I filmen optræder Miss handicap 2010, Jasmin Rechsteiner, radiovært og filmkritiker Alec Oberholzer, Atleten Urs Kolly, bloggeren Nadja Schmidt og skuespiller Erwin Aljukic, som alle har et handicap.

Sponsoreret indhold