Når livet gør ondt

19-årig massemorder

17. februar 2014 af Annemette Barbré, foto: Polfoto
En kun 19-årig kvinde hævder at have begået mindst 23 mord som medlem af en Satan-kult.

Miranda Barbour, 19, lod noget af en bombe springe under afhøringen i en sag, hvor hun sammen med sin mand er tiltalt for mordet på den 42-årige Troy LaFerrara, som parret havde mødt på en datingside på nettet.

Miranda Barbour fra Pennsylvanien valgte nemlig at tilstå mordet på LaFerrara - og mindst 22 andre. De uhyrligt mange mord har hun ifølge sin egen forklaring begået som medlem af en sekt, der tilbeder Satan.

LÆS OGSÅ: Banket ihjel for øjnene af vennerne

- Da vi nåede op på 22, holdt jeg op med at tælle, fortalte hun iskoldt om sin karriere som seriemorder, der tilsyneladende begyndte, allerede da hun var blot 13 år.

- Lederen af sekten tog mig med hen til en mand, der skyldte ham penge. Da han åbnede døren for os, skød lederen ham, men han døde ikke. Så sagde lederen, at det var min tur. Han gav mig pistolen og sagde, jeg skulle trykke af.

LÆS OGSÅ: Hængte sig lige før brylluppet

- Jeg kunne ikke få mig selv til det. Men han lagde sin hånd over min, og sammen trykkede vi på aftrækkeren. Vi ramte manden i ansigtet. Han var død på stedet. Anden gang, jeg myrdede, var det meget nemmere.

- Senere tænkte jeg næsten ikke over det. Gjorde det bare, lød en del af Miranda Barbours chokerende beretning.

De fleste mord blev ifølge Miranda begået i Alaska, hvor Satan-kulten holder til. Men også i Texas, North Carolina og Californien har den unge kvinde været med til at dræbe.

I den aktuelle sag er Miranda tiltalt for at have tilbudt sex for penge og derefter sammen med sin mand, Elytte Barbour, 22, at lokke LaFerrara ud på en køretur, der endte med, at han blev dræbt af talrige knivstik.

LÆS OGSÅ: Smuk lærer havde sex med teenagere

Anklageren havde allerede krævet dødsstraf for denne forbrydelse. Nu har han overgivet sagen til FBI, der skal undersøge, om Miranda Barbour virkelig er en af de værste seriemordere i USAs historie. Imens er Mirands sendt til mentalundersøgelse.

Hendes sidste ord i retsalen var en forsikring om, at hun vil myrde igen, hvis hun får muligheden.
Sponsoreret indhold