Når livet gør ondt

31-årige Anette blev myrdet

26. maj 2014 af Carsten Holst Foto Privat
Søndag fandt politiet i Randers Anette Kristine Lykke Laursen kvalt i en lejlighed i byen. Den unge mor til tre børn blev efter politiets oplysninger kvalt af sin ekskæreste, som hun var bange for. Han truede med, at hvis hun ikke genoptog forholdet, ville han dræbe hende og begå selvmord.
Anette efterlader sig tre børn
Anette efterlader sig tre børn

En ufattelig tragedie har ramt tre små børn fra Randers. Deres mor er død, og hun blev offer for en grusom forbrydelse.

Der er tale om den 31-årige Anette Kristine Lykke Laursen, som søndag morgen blev fundet myrdet og kvalt i en lejlighed i det centrale Randers.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ekskæreste anholdt og fængslet

Læs også: Dolkede sine tvillinger

Politiets efterforskning har foreløbig ført til, at den dræbte kvindes ekskæreste, en 40-årig mand fra Randers, er blevet sigtet for forbrydelsen. Han blev i weekenden fremstillet in absentia (ikke til stede i retten, red.) i et grundlovsforhør og fængslet for fire uger.

Forhøret blev holdt for lukkede døre. Østjyllands Politi vil ikke komme med nogen kommentar om, hvad der eventuelt kan ligge til grund for tragedien. Den formodede gerningsmand er indlagt på Randers Sygehus af årsager, som politiet heller ikke vil fortælle om. Den sigtede har endnu ikke afgivet forklaring.

Ven troede ikke på drab

Læs også: Henrettes når hun har født

Forbrydelsen er ifølge politiet sket i ekskærestens lejlighed i Søren Møllers Gade 31 i den centrale del af byen. En chokeret Jesper Nørgaard, der var ven med den myrdede og har gået i skole med hende, oplyser til pressen, at han udmærket vidste, at der var problemer mellem den myrdede Anette og ekskæresten. Han havde dog ikke fantasi til at forestille sig, at det ville ende så tragisk.

Bange for ekskæresten

Læs også: Kidnappet pige kom hjem

- Det er helt uforståeligt, det der er sket. Jeg så Anette for fire dage siden, da vi gik en tur. Hun var sød, rar og nem at tale med. Jeg havde virkelig ikke indtryk af, at hendes problemer var så store, at det skulle ende sådan her, udtaler Jesper Nørgaard.

Bekendte af Anette oplyser, at Anette Kristine Lykke Laursen oplyser, at hun mødte den mand, der er sigtet for drabet på hende, for omkring to år siden. I den seneste tid fortalte hun flere venner, at hun var bange for den mand, der nu er fængslet for drabet.

Truede med drab

Læs også: Mor ville dræbe søn

Politiet formoder, at forbrydelsen er sket mellem torsdag den 22. maj og lørdag den 24. maj. Jesper Nørgaard har til dagbladet BT fortalt, at den myrdede Anette Laursen på et tidspunkt havde fortalt ham, at hun havde fået en truende besked fra den nu drabssigtede ekskæreste. "Hvis jeg ikke kan få dig, slår jeg dig ihjel, og så tager jeg livet af mig bagefter", skulle ekskæresten angiveligt have truet den dræbte mor.

Én af Anettes bekendte var tilsyneladende blevet urolig for hende, eftersom hun ikke kom hjem. Han kørte til lejligheden i Søren Møllers Gade, men ingen lukkede op for ham. Derefter meldte han lørdag Anette for forsvundet til politiet.

Sponsoreret indhold