Når livet gør ondt

4-årig bagbundet af falske pizzabude

29. maj 2009 af Ritzau. Arkivfoto: PolFoto
Falske pizzabude røvede guldmønter til en værdi af ca. 500.000 kr. fra parcelhus i Skibby. Ejeren og hans fireårige søn blev bagbundet under røveriet.

En 42-årig far og hans fireårige søn blev i nat bagbundet i deres soveværelse under et hjemmerøveri i Skibby syd for Frederikssund, har manden meldt til politiet.

Ifølge manden ringede to mænd på i huset på Dådyrvej et kvarter over midnat. De sagde, at de var pizzabude, og den ene havde faktisk en pizza i hånden, fortæller vagtchef Søren Greve ved Nordsjællands Politi.

- Manden havde ikke bestilt mad, men har forklaret, at han åbnede døren, fordi han troede, at budene var gået forkert. Så snart han åbnede, blev han imidlertid truet med kniv og tvunget ind i soveværelset, hvor han og sønnen blev bagbundet med nogle gamle ledninger fra huset, siger vagtchefen.

Ifølge manden rodede de to gerningsmænd herefter hjemmet igennem og stjal hans dankort, en mobiltelefon samt guldmønter til en værdi i omegnen af en halv million kroner. Bagefter stak de af.

Den 42-årige fik befriet sig selv og barnet i løbet af cirka 10 minutter og tilkaldte straks politiet, der nu søger de to gerningsmænd.

De beskrives begge som udlændinge, men talte perfekt dansk. Den ene er cirka 25 år og 165-170 cm høj. Han havde en sort jakke på med hvid tekst:"Jackie 69" og en sort elefanthue. Den anden røver er 25-35 år. Han var iført en mørk jakke med en grøn tekst ved lommen: "Capt" og en sort kasket.

Sponsoreret indhold