Når livet gør ondt

4-årig dræbt af familiens hund

11. november 2013 af Søren Johannesen, foto: Polfoto
En frygtelig tragedie har ramt en lille familie i England. I tirsdags blev familiens 4-årige datter, Lexi, angrebet af familiens bulldog. Lexis mor, Jodie, forsøgte at redde datteren ved at stikke hunden med en kniv – men for sent. Lægerne på hospitalet kunne ikke redde den lille piges liv.
Lille Lexi blev kun fire år.
Lille Lexi blev kun fire år.

Det skulle have været så godt - men så endte det alligevel i en grusom tragedie.

For kun to måneder siden anskaffede en engelsk familie fra byen Mountsorrel sig en hund fra en hundekennel. Hunden, en ca. 6-årig bulldog ved navn Mulan, var dermed blevet reddet fra en uvis skæbne. Nu skulle den endelig få et hjem hos mennesker, der elskede og passede på den.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Mulan var ikke rask. Uden at ville det, havde Jodie Hudson og hendes 4-årige datter Lexi Branson, lukket en dræber ind i deres hjem.

LÆS OGSÅ: 2-årig lå to døgn med død mor

Mor greb en kniv

I tirsdags havde Lexi det skidt og blev derfor hjemme. Hun sad og legede med hunden, da den pludselig gik til angreb. Rædselsslagen forsøgte Lexis mor, Jodie, at få den til at stoppe, men den rasende hund bare bed og bed i den lille pige. Jodie greb en kniv og forsøgte desperat at befri sin pige ved at stikke hunden gentagne gange. Til sidst sank dyret om på gulvet, sølet til i sit eget og Lexis blod.

Den 4-årige pige blev hastet af sted til hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde.

Lysende stjerne på himlen

Lexis tragiske død har rystet hele England. Hendes mor og bedstemor har udsendt en pressemeddelelse, hvor de beskriver deres sorg og den tragedie, der har ramt dem.

LÆS OGSÅ: Margaret blev knivmandens offer

- Lexi kæmpede for sit liv fra det øjeblik, hun blev født, tre måneder for tidligt. Nu er hun blevet taget fra os på så tragisk vis. Vi vil savne hende. Hun vil fra nu af være vores lysende stjerne på himlen, og vi vil aldrig glemme hende, skriver de blandt andet.

Sponsoreret indhold