Når livet gør ondt

6-årig fandt sin mor myrdet

5. marts 2014 af Bana Goitom, foto: Twitter
En 6-årig dreng fik et traume for livet, da han fandt sin mor myrdet i soveværelset. Det var var drengen selv, der ringede efter hjælp.

En 6-årig dreng skal vokse op som moderløs, efter at hans far myrdede hans mor med 19 knivstik i halsen. Det var den lille dreng selv, der fandt sin mors livløse krop i forældrenes soveværelse, og som ringede til alarmcentralen efter hjælp. Da redderne nåede frem til adressen, stod det hurtigt klart, at kvindens liv ikke kunne reddes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Myrdet af sin lillebror

Kontrollerende og jaloux

Tragedien bliver i disse dage oprullet ved retten i Manchester, England, hvor 35-årige Jahangir Nazar står tiltalt for mord på sin hustru. Retssagen tegnede et billede af ægtemanden som kontrollerende og jaloux. Blandt andet aflyttede han hendes mobiltelefon.

LÆS OGSÅ: Barnepige myrdede børnene

Gik på natklub

Ægteparret kom oprindeligt fra Pakistan, inden de flyttede til byen Chadderton i England. Mens han holdt fast i deres kultur, mente han, at hun rev sig mere og mere væk og tog den vestlige livsstil til sig. Hustruen, 30-årige Farkhanda Younis, begyndte at gå på natklubber, hun fik mange mandlige venner, drak alkohol og gik i vestligt designertøj.

LÆS OGSÅ: Myrdede sin gravide veninde - og stjal barnet

Utroskab førte til drab

Ægteparret gled længere og længere fra hinanden, og da Jahangir den 19. april i fjor fandt ud af, at Farkhanda var ham utro, gik det galt, og det endte med drab. I retten erklærede han sig skyldig i uagtsomt manddrab, og ikke i mord, da han mente, at hans mentale sygdom var skyld i hans gerninger.

Sponsoreret indhold