Når livet gør ondt

9-årig pige dræbt i trampolin-ulykke

22. august 2013 af Søren Johannesen, arkivfoto: AOP
Det er en af en slags ulykker, som bare ikke burde kunne ske. Efter at have leget på en trampolin med sine kusiner, satte en niårig pige sig på kanten for at snøre sine sko. Pludselig fik et vindstød hele trampolinen til at lette og flyve 50 meter, før pigen faldt af. Hun døde dagen efter af sine kvæstelser.

Tirsdag den 13. august havde været en rigtig dejlig dag. Niårige Oaklee Sidwell fra den lille by Panguitch i staten Utah i USA havde leget med sine kusiner på familiens trampolin i baghaven hele dagen, da ulykken skete.

Pludselig kom et vældigt vindpust og fik trampolinen til at lette med lille Oaklee ovenpå. Det burde være umuligt, for trampolinen var korrekt forankret til jorden. Men vinden var åbenbart for stærk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kusinerne så rædselsslagne til, mens Oaklee fløj hele 50 meter, før hun faldt til jorden, hvor hun kom slemt til skade.

LÆS OGSÅ: Spist af haj på bryllupsrejse

Straks blev der slået alarm, og Oaklee blev fløjet i helikopter til børnehospitalet Primary Children's Medical Center i Salt Lake City.

Hele byen sørger

Men hendes kvæstelser var for svære, og onsdag morgen, den 14. august, døde den lille pige.

- Det var en ulykke, der ikke burde kunne ske. Det var ingens skyld, forklarede Cheryl Church, talskvinde for det lokale politi, efterfølgende til pressen.

Alle indbyggerne i byen Panguitch, hvor Oaklee boede med sine forældre, Tracy og Desiree Sidwell, og sine to brødre, er dybt berørte af ulykken, skriver avisen The Salt Lake Tribune.

LÆS OGSÅ: Mette fik en grusom død

- Så mange mennesker føler for familien. Det er svært at begribe, at sådan noget kan ske, forklarer Cheryl Church til avisen.

Hun var så fuld af liv

Lørdagen efter Oaklees tragiske død, blev den lille pige begravet fra en stopfyldt kirke i Panguitch.

I et mindeord i den lokale avis skriver forældrene:

"Oaklee var her med os i ni vidunderlige år. Hun var så fuld af liv. Hun levede sit liv fuldt ud og delte sin glæde med alle omkring sig."

Sponsoreret indhold