Når livet gør ondt

Alene med trillinger

11. november 2008 af Redaktionen, Foto: Gregers Kirdorf og private
Lotte og hendes mand havde længe forsøgt at få børn, og nu var det endelig lykkedes. Tre på en gang var en stor mundfuld, men Lotte var sikker på, at de nok skulle klare det. Det var hendes mand bare ikke. Han gik fra hende, da pigerne bare var fem en halv måned gamle.
Lotte fik sine tre piger ved hjælp af insemination. Det lykkedesi 4. forsøg, og både hun og Michael var himmelhenrykte overat skulle være forældre, også til tre.
Lotte fik sine tre piger ved hjælp af insemination. Det lykkedesi 4. forsøg, og både hun og Michael var himmelhenrykte overat skulle være forældre, også til tre.

Matilde, Caroline og Josefine er 10 måneder. Deres mor, Lotte Christensen fra Tranbjerg ved Århus, blev forladt af sin mand, Michael Normann Larsen, da pigerne var fem en halv måned gamle. Han kunne ikke klare opgaven som far, fik en fødselsdepression og forlod Lotte.

Lotte Christensen med trillingerne Matilde, Caroline og Josefine

Lotte kan ikke rigtig komme nogen steder med trillingerne. Vognen er for stor til både bussen og forretningerne. Så Lotte er afhængig af at få passet pigerne, mens hun handler.

Michael Normann Larsen med datteren Mathilde

Michael ses her med Matilde på skødet, da pigerne bare var et par måneder gamle.

Som at have 4 børn
- Min verden smuldrede simpelthen, forklarer Lotte. -Jeg troede, at vores følelser og planer var fælles, og jeg følte mig bare så svigtet. Selvfølgelig var vi indstillet på, at det blev hårdt, og jeg syntes faktisk, at vi klarede det rigtig godt, lige indtil Michael fik det dårligt, forklarer Lotte. - Med et var det som at have fire børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Intet sted at bo
Parrets hus er nu sat til salg, og Lotte aner ikke, hvor hun og pigerne så skal bo. Som enlig mor er hun kun berettiget til en toværelses lejlighed igennem kommunen. Det er alt for lidt plads til hende og pigerne. De lever alene af hendes barselsdagpenge fra jobbet som socialrådgiver. Alligevel giver Lotte ikke op. Hun er helt sikker på, at de nok skal klare den, for nu er den værste krise jo ovre.

Ondt i hjertet
Det eneste sted, det stadig gør ondt på Lotte, er i hendes hjerte. Hun blev forladt af den mand, hun elskede, og Lotte savner en at dele alle de gode stunder og oplevelser med. Hun håber, at hun en dag vil finde en mand, som vil have hende og hendes piger. For Lotte vil nemlig gerne have flere børn.

Lotte Christensen med trillingerne Matilde, Caroline og Josefine

Matilde, Josefine og Caroline blev født seks uger for tidligt ved et akut kejsersnit. Pigerne er ikke en-æggede trillinger, så Lotte havde selv produceret tre æg i stedet for et, da hun blev insemineret.

LÆS OGSÅ:

Nu myldrer det med babyer

Sponsoreret indhold