Når livet gør ondt

Amanda Sisses søn vil have en lillebror

22. september 2014 af Christina E. Ledertoug, Foto: Krestine Havemann
En uskyldig snak under aftensmaden med sønnen William udviklede sig noget anderledes, end Amanda Sisse fra De unge mødre lige kunne forestille sig. For hvordan reagerer man lige, når ens treårige søn beder om at få en lillebror?

Som forældre findes der bare de spørgsmål fra ens børn, som rammer et ømt punkt, og hvor man virkelig skal finde en grimasse, der kan passe. Det oplevede 23-årige Amanda Sisse forleden, da hun spiste aftensmad med sønnen William.

- Vi sidder og spiser aftensmad og hyggesnakker, da samtalen drejer hen på et af mine øv-emner, dog udvikler det sig til det rene underholdning. William: "Mor jeg vil gerne have flere hot wheels biler". Mig: "Skat, det hedder ikke jeg vil ha', det hedder, jeg ønsker mig - ellers kan det jo ikke gå i opfyldelse. "William: "Nå ja, (lang tænke pause) mor, jeg ønsker mig en lillebror", skriver Amanda Sisse på sin blog.

Læs også: Godt at være ung alenemor

Maden næsten galt i halsen

Og den sidste kommentar var ikke lige, hvad den unge single-mor havde troet skulle komme fra sin lille søns mund.

-Jeg er ved at få maden galt i halsen og ved ikke rigtig, hvad jeg skal svare. Så det flyver bare ud af mig: "Hvorfor ønsker du dig dog dét?!" William: "Fordi det har Frederik", svarer William kækt, skriver den unge mor.

Og efter at have sundet sig og undgået at få maden galt i halsen, var der kun en måde at reagere på.

-Jeg var helt færdig af grin, og William griner, fordi jeg griner. Så siger jeg "Jamen skat, det ønske kommer ikke lige til at gå i opfyldelse. I hvert fald ikke lige foreløbig!"
William: "Så i morgen? Mig: "Nej skat, en lillebror er ikke noget man bare sådan lige får. Det en længere

historie" Amen altså, hvad pokker skal man svare en treårig dreng, når han stiller en i det dilemma, skriver hun.

Til Ude og Hjemme fortæller Amanda Sisse, at det er første gang, at hun har fået sådan et spørgsmål fra lille William, og at hun kun kunne grine af det.

- Jeg tog det med et kæmpe smil, og gav ham en masse kys for den søde kommentar. Jeg rystede lidt på hovedet og tænkte, "du ved slet ikke, hvad det er, du siger, lille skat.

Amanda Sisses blog finder du her


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold