Når livet gør ondt

Anna har brudt med sin mor

10. oktober 2019 Af Marianne Knudsen
24-årige Anna var ret afklaret, da hun for fire år siden tog den beslutning at bryde kontakten fuldstændig med sin mor. Hun føler, at det var en nødvendig beslutning for at passe på sig selv efter flere års sammenstød mellem dem.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En sms, om at Anna ikke var velkommen juleaften alligevel, blev dråben. Hun forsøgte ellers at overtale sin mor til i det mindste at få lov til at spise med. Så skulle hun nok gå bagefter. Men Annas mor var stejl. Datteren måtte finde et andet sted at holde jul.

– Først tænkte jeg, at det var løgn. Det gør en mor da ikke. Man kan da ikke adskille sit barn fra resten af familien på den måde. Men min mor holdt fast i det, selv om jeg tiggede hende om at ændre sin mening, og da jeg kunne høre, at der ikke var noget at gøre, var det som om, at noget faldt på plads indeni mig. Jeg kunne ikke mere, fortæller Anna.

Læs også: De tog mine børn

Ikke glad mere

Så hun ringede sin mor op og sagde, at det var sidste gang, hun hørte fra hende. Moderen skulle ikke kontakte Anna mere, og siden har mor og datter ikke talt sammen.

24-årige Anna er ret afklaret med, at hun for fire år siden tog den beslutning at bryde kontakten fuldstændig med sin mor. Hun føler, at det var en nødvendig beslutning for at passe på sig selv. Hun var ikke længere glad, og hun kunne ikke kende sig selv efterhånden.

Læs også: Jeg frygter at miste mine børn

Selvtillid i bund

- Jeg var nødt til at stoppe det, for jeg kunne ikke kapere alle de følelser. Jeg var frustreret og ked af det, og min selvtillid lå på bunden af det hele. Jeg indså, at jeg var nødt til at lægge det bag mig og se fremad, siger Anna.

Annas mor har ikke ønsket at medvirke.

Sponsoreret indhold