Når livet gør ondt

Barnepige myrdede børnene

19. januar 2013 af Carsten Holst, Foto: Polfoto
Marina og Kevin Krim var helt trygge, når børnene blev passet af barnepigen, Yoselyn Ortega. Den 50-årige kvinde var en værdsat del af familien, og ungerne elskede hende. I dag fortryder Marina, at hun ansatte Yoselyn. Marina har nemlig kun et barn tilbage. De andre myrdede barnepigen.

Da New York-ægteparret Marina og Kevin Krim for tre år siden opdagede, at de ventede barn nummer tre, besluttede de at ansætte en barnepige. Valget faldt på Yoselyn Ortega. Den dengang 48-årige enlige mor til en 17-årig søn kom for 30 år siden til USA fra Den Dominikanske Republik. Hun gjorde et yderst sympatisk indtryk, og elskede tydeligvis børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marina Krim var overbevist om, at børnene var i trygge hænder hos Yoselyn, som de kaldte for "børnenes reservemor". Hun elskede de tre børn som sine egne, og snart blev barnepigen en del af familien i luksuslejligheden i velhaverkvarteret Upper West Side i millionbyen.

Myrdet med kniv

Torsdag den 25. oktober klokken 17 i 2012, stod Marina Krim sammen med datteren Nessie på tre år uden for et danseinstitut og ventede på, at barnepigen skulle komme med Lucia, seks år, og Leo på tre. Det skete ikke.

LÆS OGSÅ: Glenn blev dræbt på sin polterabend

Marina tog hjem og fandt en mørkelagt lejlighed. På badeværelset gjorde hun en mors mest frygtelige fund. Lucia og Leo lå i en blodpøl i badekarret. Yoselyn lå gispende efter vejret på gulvet med knivstik på begge håndled og i halsen.

Den kvinde, som ægteparret Krim havde betroet deres elskede børn, havde begået en grusom handling. Hun havde myrdet de to små børn, som elskede og forgudede hende.

Sigtet for dobbeltdrab

Marinas rædselsskrig kunne høres gennem hele ejendommen, og naboer ringede til alarmcentralen. Børnenes liv kunne ikke reddes, men det kunne barnepigens. Hun blev kørt på hospitalet, hvor hun efter en uge i koma vågnede til en sigtelse for dobbeltdrab. Da en betjent spurgte, om hun var klar over, hvad hun havde gjort, svarede Yoselyn ja.

- Jeg blev ansat af familien Krim til at passe børnene. Da jeg også skulle gøre rent, blev det for meget, forklarede hun.

To dejlige børn

Marina Krim elskede og forgudede sine tre børn. På forskellige forum på internettet fortalte hun inden tragedien dagligt om sin kærlighed til de tre små. Her kan man læse om Lucias begejstring for at gå til dans, og om Leos spøjse og modne måde at tale på.

LÆS OGSÅ: Er bedstemor morderen

Efter en mindehøjtidelighed for børnene udsendte de følgende erklæring: "Vi håber, at alle vil huske og mindes Lucia og Leo som to søde, kreative og glade børn". I erklæringen står der intet om barnepigen, som ægteparret trygt havde overladt deres børn til. De troede, at Yoselyn kun ville Lucia og Leo det bedste. Ægteparret tog grusomt fejl.

Sponsoreret indhold