Når livet gør ondt

Besir overfaldet efter Vild med Dans

11. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Vild med Dans fik en alt andet end rar afslutning for skuespilleren Besir Zeciri. Han blev overfaldet og truet med kniv af fem mænd, da han var på vej hjem fra Vild med Dans-fest med sin kæreste.
Besir var strålende glad, da han kom videre til næste runde af Vild med Dans sammen med sin partner, Mie Moltke.
Besir var strålende glad, da han kom videre til næste runde af Vild med Dans sammen med sin partner, Mie Moltke.

Skuespilleren Besir Zerici havde en dejlig aften under Vild med Dans. Godt nok gik han og hans partner Mie Moltke i omdans, men han blev vild glad, da han reddede livet i den populære konkurrence.

LÆS OGSÅ: Allan hedder Helge i år
Men glæden blev hurtigt vendt til skuffelse og angst. Besir blev overfaldet af fem endnu ukendte mænd på Dronning Louises bro.

Besirs egen forklaring

Han forklarer selv på Facebook:

-Efter vild med dans efterfest er jeg på vej hjem sammen med min kæreste. Ved Dronning Louises Bro stopper 5 drenge i en bil og spørger, om de må låne hende, jeg går med! Jeg bliver selvfølgelig irriteret, og siger til dem, de skal holde deres kæft og respekterer min kæreste.

- Midt i krydset stiger de alle ud af bilen, og den ene trækker en kniv, råber af mig, giver mig en på hovedet og løber grinende ind i bilen som en kujon, hvorefter de kører væk i en fart.

Ingen kom til hjælp

-Der var så mange, der så det, og ingen hjalp. Vi bliver nødt til at blive bedre til at hjælpe hinanden overfor den her meningsløse vold! Jeg ville ønske, jeg kunne snakke med de her drenge, så det ikke går ud over en anden. Øv øv øv hvad sker der for folk? Hvorfor? Udover det havde jeg en god aften! Er så taknemmelig for vi gik videre! Kærlighed ud til alle mennesker.

LÆS OGSÅ: Tine vil savne Frederik

Besir "slap" med et blåt øje. Han har endnu ikke anmeldt overfaldet til politiet, men det er da rart at se på hans tekst, at han trods alt er ved godt mod.Sponsoreret indhold