Når livet gør ondt

Bortført pige fundet efter ni år

8. november 2013 af Marianne Knudsen Foto: Privat
Den nu 26-årige Connie Lynn Mccallister forsvandt for ni år siden. Nu er hun fundet i Mexico og i mellemtiden blevet mor til tre.

I ni år har familien Mccallister fra Wisconsin fra USA ventet på det telefonopkald, der skulle fortælle dem, at deres elskede datter og søster var i live. Og for nylig skete det så. Den nu 26-årige kvinde er blevet fundet i Mexico.

Connie Lynn Mccallister var blot 16 år, da hun forsvandt. Hun havde været til fest sammen med sin daværende kæreste, og ingen så hende siden. I 2004 fik familien dog et livstegn, da Connie ringede hjem til sin søster og sagde, at kæresten ikke ville lade hende tage hjem. Men derefter hørte familien aldrig var hende igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Min søn blev bortført

Mistede aldrig håbet

- Men vi mistede aldrig håbet. Familien vidste, at hun en dag ville finde vej hjem igen, udtaler Connies tante, Florence Volzka, på familiens vegne.

Selv om Connie blev efterlyst på plakater og hjemmesider, var der intet livstegn fra hende. Det forblev en gåde, hvordan den unge teenager og mønsterstudent sådan kunne forsvinde. Politiet havde en mistanke om, at hun skulle findes i Mexico, da hendes kæreste var mexicansk. Men ingen spor førte dem i nærheden af hende.

Men så i september i år henvendte en ung kvinde sig til en missionær i Mexico og fortalte, at hun var den efterlyste Connie Lynn Mccallister. Hun bad om hjælp til at komme i kontakt med sin familie i USA, og via Skype fik hun forbindelse til sin tante Florence.

Læs også: Vi giver aldrig op

Mor til tre

Hun fortalte sin tante, at hendes daværende kæreste havde bedøvet hende og taget hende med til Mexico, hvor han havde holdt hende fanget. På et tidspunkt havde han slået hende så voldsomt, at hun var endt på et hospital, hvor hun valgte at få en ny identitet og skjule sig for ekskæresten.
Senere mødte hun så sin nuværende mand, som hun har fåt tre børn med, der er 3, 5 og 7 år.

- Det er et sandt mirakel, og vi kan næsten ikke vente, til vi igen bliver forenet, siger Florence.

Det amerikanske konsulat arbejder i øjeblikket på sagen, så Connie Mccallister kan komme hjem til sin familie og holde jul.

Sponsoreret indhold