Når livet gør ondt

Brudgom løj sig selv død for at slippe for bryllupet

20. august 2014 af Søren Johannesen, foto: privat
t.h
23-årige Alex Lanchester fra England fik et chok, da hun kort før sit bryllup den 15. august i år fik at vide, at hendes kommende mand, 23-årige Tucker Blandford fra USA, var død. Hun fik et telefonopkald fra Tuckers far, som fortalte, at sønnen havde kastet sig ud foran en bil. Ødelagt af chok og sorg ringede Alex straks til Tuckers mor, som overrasket kunne fortælle, at sønnen skam havde det fint. Hurtigt stod det klart, at det slet ikke var Tuckers far, der havde ringet men Tucker selv. Han havde fået kolde fødder. – Jeg er en skrækkelig person. Det skulle jeg ikke have gjort, indrømmer Tucker nu.
Alex Lanchester
Alex Lanchester

23-årige Alex Lanchester fra Sutton Coldfield i England var i fuld gang med at planlægge de sidste detaljer til sit drømmebryllup med sin forlovede, Tucker Blandford, 23, fra USA, da telefonen ringede - blot få uger før den store dag den 15. august.

Alex havde allerede bestilt fotografen, sendt invitationerne ud og købt en håndsyet bryllupskjole på eBay.

LÆS OGSÅ: Janni blev snydt af netsvindler

Jeg var sønderknust

- Jeg tog telefonen og en mand sagde, at han var Tuckers far. Han fortalte mig, at Tucker havde været dybt deprimeret og havde ønsket at dø, og at han derfor havde kastet sig selv ud foran en bil.

- Manden sagde, at de havde forsøgt at sende Tucker til en psykiater for at få hjælp, men at det var for sent. Jeg kunne slet ikke trække vejret. Jeg var sønderknust, fortæller Alex Lanchester.

I dag er hun ikke længere ked af det. Hun er rasende!

Turde ikke aflyse

For det hele viste sig at være pure opspind. I virkeligheden var det Tucker selv, der ringede og lavede sin stemme om. Og grunden? Den kommende gom havde fået kolde fødder. Men han turde bare ikke melde det rent ud.

LÆS OGSÅ: Offer for ægteskabssvindler

Det opdagede Alex, da hun kort efter opkaldet med rystende hænder ringede til Tuckers forældre i USA. Grådkvalt fik hun fat i Tuckers mor, som imidlertid ikke forstod et ord af, hvad Alex sagde - for Tucker var ikke død. Han havde det glimrende.

Skal aldrig se ham igen

Brylluppet blev, som man nok kan forstå, ikke til noget. Og Alex er rasende.

- Han har ødelagt min tillid, og jeg tror ikke, jeg nogensinde kan være i et forhold igen. Det eneste jeg nogensinde gjorde, var at elske ham. Jeg er så led og ked af at blive snydt på den måde, og jeg er glad for, at jeg ikke skal se ham igen, forklarer Alex til avisen Daily Mail.

- Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg godt se, at jeg var naiv. Men jeg elskede ham virkelig, og jeg havde aldrig troet, at han ville gøre noget så ekstremt for at dumpe mig. Jeg har grædt så meget, at jeg blev helt følelsesløs. Nu er jeg bare virkelig vred, fortsætter hun.

En rigtig gentleman

- Han er en løgnhals og en kujon. Tænk at ændre sin stemme og lade som om, man er sin egen sørgende far. Kun en syg mand gør sådan noget over for sin forlovede efter to år. Det er rystende.

Alex og Tucker mødte hinanden i august 2012, da hun studerede på universitetet i Connecticut i USA.

- Han var sådan en gentleman og gav mig fine middage og købte mig smykker. Jeg havde aldrig været så forelsket før. Hver søndag inviterede han mig ud at spise pandekager. Det var så sødt. Tanken om, at jeg en dag måtte forlade ham og rejse tilbage til England var forfærdelig, fortæller Alex.

Alt var klar

Men i sommeren 2013, kort før hun skulle hjem til England, faldt Tucker på knæ og friede. Og siden talte de dagligt om brylluppet.

LÆS OGSÅ: Brudgommen kom aldrig

Det skulle stå i Connnecticut på et selvsamme universitet, hvor de to havde mødt hinanden.

Meningen var, at Tucker skulle komme på ferie til England, så de sammen kunne planlægge de sidste detaljer, og så ville de sammen flyve tilbage til USA.

Alex havde endda allerede købt billetten til Tucker.

Jeg er en skrækkelig person

Men fem dage før, han skulle komme, ringede telefonen.

Efter Alex er stået frem og har fortalt om Tuckers nederdrægtige svindelnummer, lykkedes det et journalist fra Daily Mail at få fat i Tucker på telefonen. Og han indrømmer det hele.

LÆS OGSÅ: Storsvindler fandt kærligheden

- Jeg er en skrækkelig person. Jeg ved godt, at jeg ikke skulle have sagt til hende, at jeg var død, men jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle gøre. Alex er en fantastisk pige, men jeg blev bange og ville bare ud af forholdet. Det hele gik så hurtigt, og det var vanskeligt, fordi vi boede i forskellige lande. Jeg følte ikke, at jeg kunne fortælle hende sandheden, og jeg tænkte, at hvis jeg bare kunne forsinke det hele, ville det være bedre, siger Tucker.

Sponsoreret indhold