Når livet gør ondt

Brugte hvert minut på sit livs kærlighed

27. februar 2014 af Mikkel Milsgaard, foto: Polfoto
Da Chris fik sin dødsdom af lægerne, valgte han at leve hver eneste dag, som var det den sidste.

Chris Price blev 26 år. En aprildag i 2013 døde han i sin kones arme - blot et halvt år efter, han havde fået sin dødsdom af lægerne.

Parret havde kendt hinanden, siden de var teenagere. Og i januar 2012 flyttede de sammen. Men blot tre måneder senere fik Chris den chokerende besked. Kræft i spiserøret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Svulsten forsvandt af sig selv

Ville se sin kæreste glad

Kræften havde spredt sig til mave, lever og lunger. Kun kemoterapi kunne hjælpe til at forlænge hans liv. Men i stedet for at havne i et mørkt hul, besluttede Chris, at den sidste tid skulle være lykkelig. Han ville se sin kæreste glad.

- Sygdommen fik ham til at leve i nu'et. Og han lærte mig at gøre det samme, fortæller Ceri.

LÆS OGSÅ: Kræftramt mor kæmpede til enden

Friede til Ceri

Selvom den skrækkelige nyhed var et hårdt slag for den lille familie, som udover Chris talte Ceri og hendes fire børn, valgte de i stedet at leve hver dag, som var det den sidste. Umiddelbart efter lægernes dødsdom friede Chris til Ceri - og de fik et fantastisk bryllup sammen.

Efter brylluppet tog de børnene med til Disneyland i Paris, og da turen var vel overstået, inviterede han Ceri til New York, hvor han lod hende shoppe tøj og sko i alle hendes yndlingsbutikker på Manhattan.

LÆS OGSÅ: Anna vandt over kræften

Ville se os glade

- Det var som om, Chris ville bruge sin sidste tid på at gøre mig så lykkelig som muligt. Han ville bare se mig og børnene glade, fortæller Ceri, som også blev inviteret til Las Vegas på sin fødselsdag.

Desværre var Chris for syg til at tage med, så de måtte aflyse turen.

LÆS OGSÅ: Skal jeg dø nu mor

Bryllup og begravelse i samme kirke

Da Chris døde, arrangerede Ceri, at begravelsen skulle foregå fra samme kirke, hvor de seks måneder tidligere havde sagt ja til hinanden.

- Hvis min kærlighed til ham kunne have reddet ham, så ville han have levet for evigt, sagde den unge enke efter begravelsen.

Sponsoreret indhold