Når livet gør ondt

Bryllupsnat tilbragt i detentionen

6. juni 2014 af Carsten Holst, Foto Privat
Der manglede intet, da brudeparret Nick og Kirsty Bigland holdt fest for venner og familie på et luksushotel. Men da der skulle danse brudevals, manglede hovedpersonerne. De nygifte var blevet ført bort af politiet og anbragt i detentionen efter slagsmål med hotelpersonalet.
Brudeparret inden festen løb af sporet
Brudeparret inden festen løb af sporet

Normalt er en bryllupsnat forbundet med romantik, hygge og kærligt samvær mellem brud og gom. Men sådan gik det ikke, da Nick og Kirsty fra byen Salford i England skulle tilbringe den første nat sammen som hr. og fru Bigland.
Natten tilbragte parret nemlig bag tremmer i detentionen i hver sin celle.

Der manglede intet til festen

Læs også: Gommen blev væk og tog på fisketur

Der manglede ellers ikke noget, da de nygifte efter kirkebrylluppet holdt reception og efterfølgende middag på det fornemme Hotel Hilton i Manchester lørdag den 31. maj. Parret havde i flere år sparet sammen til festlighederne, og der var champagne, øl, vin og spiritus ad libitum til de delikate gourmetretter. Måske lidt for meget flydende kost, hvis parret kikker tilbage på den dag, som de af flere årsager sikkert aldrig glemmer.


Politiet blev tilkaldt

Læs også: Endelig fandt hun kærligheden

Kort før parret skulle danse brudevals og bagefter fortrække til bryllupssuiten, for at tilbringe natten i hinandens selskab, blev politiet kaldt til hotellet. Det var omkring klokken 23.30, da festen var på sit højeste.

Nick havde opført sig provokerende og aggressivt overfor hotelpersonalet. Helt galt gik det, da sikkerhedsfolk blev tilkaldt. Ifølge Nick Adderley, talsmand for politiet i Manchester, gik gommen nærmest amok, da tililende sikkerhedsfolk forsøgte at tale ham til ro. Gommen kom op at slås med flere af de ansatte, og den nybagte hustru holdt sig heller ikke tilbage. Hun kom med racistiske tilråb til hotellets tjenere af asiatisk afstamning, og hun forsøgte også at dele lussinger ud.

Bizart syn da parret blev anholdt

Læs også: Tapede munden til på nyfødt

Politiet havde ikke anden mulighed, end at anholde Nick, 25, og Kirsty, 29, og sigte dem for forskellige lovovertrædelser, blandt andet legemsbeskadigelse. Det må have været et bizart syn, da det festklædte brudepar blev ført bort foran øjnene på de mange gæster.

Bruden, der er mor til fire og havde alle børnene med til festen, tryglede med tårerne løbende ned ad kinderne politifolkene om nåde. Men da var skaden sket. Parret blev kørt bort i en patruljevogn, og måtte tilbringe natten i hver sin celle. Næste morgen blev de løsladt mod en mindre kaution.

Smertefuld beslutning for politiet

Læs også: Brudepige reddede brudens liv

Talsmanden for politiet, Nick Adderley, udtalte efter den besynderlige episode til den lokale presse: "Vi blev tilkaldt til uroligheder, men selvfølgelig var det underligt for mine kollegaer at se, at der var tale om et brudepar. Det var en smertefuld beslutning at anholde parret, og føre dem bort fra deres store fest. Men der var ikke anden udvej. Alle i politiet bakker op om den beslutning, som betjentene tog på stedet".

På Facebook havde de nygifte inden brylluppet lagt billeder fra deres respektive polterabend. Her er bruden paradoksalt nok klædt ud i forbryderkostume med hvide og sorte striber på dragten.

Ingen kommentarer fra brudeparret

Efter løsladelsen tog de brødbetynget til deres hjem i byen Charlestown. Her kunne de så passende få deres bryllupsnat under mere romantiske omstændigheder, end cellerne på politigården gav mulighed for. De nygifte havde ingen kommentarer, da den lokale presse bad om en udtalelse om, hvordan det føltes at tilbringe bryllupsnatten bag tremmer.

Sponsoreret indhold