Når livet gør ondt

De unge mødre: Hannah friede i stuen

17. august 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Kanal 4/Krestine Havemann
Både Hannah Melissa og hendes kæreste René har friet. Først friede hun, og så friede han. Så nu er der lagt op til bryllup i De unge mødre.
Hannah Melissa viser sin forlovelsesring, som hun netop har fået af René.
Hannah Melissa viser sin forlovelsesring, som hun netop har fået af René.

Hun har ikke været med de sidste par sæsoner. Men nu er Hannah Melissa Ginnec tilbage i De unge mødre. Og der godt nyt fra Hannah Melissa. Hendes sag om tvangsfjernelse af datter Cecilya, 5, er lukket men ikke nok med det. Hannah Melissa skal giftes. Der er oven i købet blevet friet to gange.

Jeg vil dele mit liv med René

-Det var mig, der friede til René, fordi jeg gerne ville vise ham, hvor meget han egentligt betyder for mig og vise ham, at det er ham, jeg gerne vil dele mit liv med, sagde Hannah Melissa, da hun var til optagelsen af det talkshow, der åbner den nye sæson af De unge Mødre på tirsdag klokken 20.

Læs også: Amanda Sisse: Godt at være alenemor

-Jeg var rigtig nervøs for at fri til René, men alligevel så faldt det bare så naturligt.

-Det foregik derhjemme i stuerne. Jeg faldt på knæ med ringene. Det var bare…. det var hjemligt. Og så sagde han ja.

Spurgte for åbent kamera

Men dermed var frieriet ikke helt slut. For René Bæk synes åbenbart ikke, det er helt rigtigt, hvis det er kvinden der frier. Han havde i hvert fald taget en ring med til optagelserne af talkshowet, og så var det ellers Renés tur til at fri. For åbent kamera spurgte han Melissa, ligesom hun havde spurgt ham, og ikke fordi vi her skal røbe alt om, hvordan det forløb, men vi kan da godt afsløre, at Hannah Melissa sagde ja.

Læs også: Robins gribende kamp for sin mor

Som hun selv fortæller på sin Facebook:

-Den største nyhed af dem alle .. Under talkshowet går min vidunderlige kæreste på knæ med den smukkeste ring, og vildeste nervøsitet jeg længe har set. Hold nu kæft, hvor er du dejlig.

-Jeg elsker dig så meget, og jeg vil resten af mit liv dele hvert sekund med dig, indtil du er slidt helt væk . Sooo muuuch love, skriver hun.

Hannah Melissas nye tatovering

Det er også på Facebook, at Hannah Melissa afslører, at hun ikke bare har en ring, der viser hendes kærlighed mellem hende og René. Hun har også fået lavet en flot tatovering på sin arm med Renés navn.

Sådan viser Hannah Melissa sin nye tatovering på Facebook.


Læs også: Ny sæson: Alle de unge mødre

-Jeg er sååå glad for det, skriver Hannah Melissa på sin Facebook-side om sin nye tatovering.

Du kan se René frieri i det talkshow, der åbner sæson 19 af De unge mødre på Kanal 4 tirsdag den 19. august klokken 20.

Sponsoreret indhold