Når livet gør ondt

De unge Mødre: Nadjas skønne dag

3. august 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Allover/Krestine Havemann
Arkivfoto
-Det var dejligt, at møde de andre unge mødre, siger Nadja Kaagh, der netop er kommet hjem til Bønnerup Strand efter en tur til København. Hun var taget afsted for at være med i det efterhånden traditionelle talkshow, der åbner hver sæson af De unge mødre.
Nadja, Rene, Sebastian og Sakarias er samlet igen derhjemme.
Nadja, Rene, Sebastian og Sakarias er samlet igen derhjemme.

-Tak til skønne piger og drenge ved "De unge mødre Talkshow, sæson 19" i dag - I er altid fantastisk selskab - også selv om jeg føler, jeg er totalt gammel i mine fodformede Ecco-sandaler, med mine "gå i seng med hønsene"-sengetider og mine totalt blanke ansigtsudtryk, når I snakker om nye Paradise deltagere, skriver Nadja på sin Facebookside efter hun er kommet hjem.

Læs også: Jesper kan glæde sig

-Jeg håber, at jeg trods min halvgamle alder stadig kan tilføre serien bare lidt med udfordringerne ved at være "ung mor" til en næsten teenager, skriver hun.

Nadja, 30, var ikke alene afsted til København. Både hendes mand, Rene, 32, og hendes store søn på 12 år, Sebastian, deltog gennem hele dagen.

Sebastian var med

-Vi tog hjemmefra dagen før talkshowet, og havde en enkelt overnatning. Arrangementet startede allerede klokken 09.30, og sluttede så efter en god middag klokken 20. Men derefter tog vi ud i lufthavnen og fløj hjem igen. Det havde trods alt været en lang dag, siger Nadja.

Læs også: Kate smed 75 kilo og blev mor

Hun fortæller, at hun nyder at møde de andre fra tv-serien. Mest hyggeligt er det at møde de gamle deltagere, men det er også sjovt, at træffe alle de nye.

-Det er sjovt at høre om de forventninger, de har, siger Nadja.

Venlige og hyggelige

Dengang Nadja startede i De unge mødre, var der ikke nogen, der regnede med at de skulle fortsætte i så lang tid, eller at de ligefrem skulle blive kendte, men i dag er det en del af showet.

-Det oplever jeg da også. Selv på Anholt, har jeg været ude for, at en totalt fremmed kom over, mens jeg handlede i supermarkedet, og gav mig et knus. Det var sødt nok, men også lidt grænseoverskridende for mig sådan at få krammere, af folk jeg ikke kender. Men sådan er det, og der er jo ikke nogen, der generer mig. Det er kun venlige og hyggelige mennesker, jeg møder.

Blev gjort lækre

Det er ikke kun Nadja, der synes det var en god dag. Amanda Sisse skriver på sin blog om talkshowet, at deltagerne - både gamle, nye og erfarne - fra De unge mødre havde en masse skønne timer sammen, hvor de alle havde masser at tale om.

Læs også: Far skal have nye arme og ben

-Det handler måske lidt om, at vi alle ved præcis, hvordan det er at være en del af et program som De unge mødre. Vi blev gjort lækre af den skønneste make-up artist, fik taget en masse lækre billeder, lavet interviews og fik lavet showet. Bagefter kom vi alle ud at spise på Østerbro, hvor vi derefter tog en ordentlig bytur, skriver Amanda Sisse på sin blog

Du kan se talkshowet på Kanal 4 om kort tid.

Sponsoreret indhold