Når livet gør ondt

Den eneste ene søges: akut

31. oktober 2008 af Redaktionen
Hvis Heidi skal være gravid, skal det være inden for et år. Så drømmemanden søges nu og her, og han skal være indstillet på at skulle være far inden for kort tid.

En fertilitetstest har fået Heidi til at panikke: Skal hun være mor, skal det være snart. Derfor håber Heidi på at møde den eneste ene og blive gravid inden for de næste seks måneder.

Det biologiske ur tikker
Der er ingen tid at spilde. Hvis Heidi Martinsen skal have sin drøm om at blive mor opfyldt, skal hun ikke vente længere end et års tid. Det var beskeden hun fik, da hun opsøgte en privat fertilitetsklinik for at få testet sin frugtbarhed.
- Min læge havde advaret mig og sagt, at mine svedeture og uregelmæssige menstruationer muligvis var tegn på tidlig overgangsalder. Den grundige test på klinikken viste, at jeg godt kunne få børn, men jeg mangler åbenbart allerede et hormon, som skal være til stede ved første blødningsdag, fortæller Heidi.

Det er enten børn eller ingenting
- Jeg drømmer om at have en rigtig kernefamilie med mand og to børn, hvor alt er lutter harmoni, siger hun. Den attraktive kvinde har haft flere forhold, men ingen af kæresterne har haft faderpotentiale. I sin jagt på en mand har hun meldt sig til tv-programmet Singleliv på Kanal 4.
- Den helt rigtige skal have lyst til at få børn. Hvis ikke, kan han lige så godt lade være med at skrive, er beskeden fra Heidi til eventuelle bejlere. Hun er klar over, at børnefødsler, tidsfrister og medieopmærksomhed kan virke overvældende på de fleste mænd. Men hun synes ikke, der skal være tvivl om hendes hensigter.

LÆS OGSÅ:

Jeg får aldrig mit eget barn

Jeg har valgt børn fra

Sponsoreret indhold