Når livet gør ondt

Dennis Knudsen tæt på at blive far

22. september 2011 af Karin Heurlin
Trods en mislykket fertilitetsbehandling og en skuffelse forsøger stjernestylisten stadig aktivt at opfylde sin store drøm: At blive far. Han er klar til at lægge sit liv. For han har allerede prøvet det meste. Både det smukke og det grimme.
Foto: Morten Mejnecke, Gregers Overvad, Hasse Ferrold, Thomas Laursen, m.fl.
Foto: Morten Mejnecke, Gregers Overvad, Hasse Ferrold, Thomas Laursen, m.fl.

Hjemme hos stjernestylisten Dennis Knudsen bruser Øresund fra den åbne havedør, og i den kridhvide sofa snorker mopsen Bella. Den har netop været i fuld narkose for at få ordnet nethinderne, men dyrlægen nåede aldrig længere end til munden.

- Hendes tænder var åbenbart så rådne, at hun fik 13 af dem trukket ud. Jeg havde også tænkt inden, at hun havde meget dårlig ånde, siger Dennis og aer sin elskede hund over pelsen, så alle hans armbånd i sort læder rutsjer frem og tilbage på hans solbrændte arm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har altså lidt skyldfølelse. Hvis hun var et rigtig barn, var hun taget fra mig. Jeg er en dårlig far, griner han og viser, hvad der er tilbage af Bellas tandsæt.

Når Dennis taler om at blive far for alvor, holder fnisene op. Det ønske er hverken en fiks ide eller en joke. Det er en stor drøm. Men desværre også en drøm, som er svær at få til at gå i opfyldelse.

Det gjorde utrolig ondt
- Jeg har ønsket at blive far i rigtig mange år, men jeg har været i nogle dårlige forsøg med kvinder. På et tidspunkt havde jeg været i gang med processen med en af mine veninder, som er i starten af fyrrene. Men hun sprang fra lige inden anden insemination. Det gjorde utrolig ondt, siger Dennis, som stadig håber at finde en kvinde, som vil være mor til hans barn.

Med tiden er der en del, som har tilbudt sig, men den rigtige har aldrig ligget i brevbunkerne.

- Kvinden skal jo være opmærksom på, at hun ikke får hele pakken. Hun skal være moderen til mit barn, men hun får ikke mig med som kæreste. Tit har jeg fornemmet på kvinderne, at de ønskede mere, end jeg kunne give, siger Dennis.

Han forestiller sig et familieliv, hvor barnet skal deles ligesom i en skilsmissefamilie. Selv er han helt klar til faderrollen med alt hvad det indebærer.

- Jeg ved godt, at jeg så skal prioritere mit liv om, men det er jeg også klar til.
Læs hele historien i Ude og Hjemme i denne uge.

Sponsoreret indhold