Når livet gør ondt

Dødsbilist slap med lille bøde

13. november 2008 af Redaktionen
34-årige Marianne Ilsø og hendes otteårige søn, Peter, blev dræbt i en voldsom trafikulykke i 2007. Nu er den bilist, der var skyld i ulykken, blevet idømt 20 dag-bøder af 400 kr. En alt for mild dom, mener de efterladte.
Claus Meldgaard Pedersen og Michael Karmark besøger ofte gravstedet.
Claus Meldgaard Pedersen og Michael Karmark besøger ofte gravstedet.

- Jeg sad og læste i et blad, da jeg hørte Marianne sige: "Åh Gud. Hvad laver han?". Jeg kiggede op og kunne se en sort BMW komme imod os i vores bane, fortæller Claus, der var kærester med Marianne. Det næste, han husker, er et øredøvende brag. Claus overlevede, men Marianne og hendes søn Peter døde på stedet.

Marianne Ilsø med sønnen Peter.

Marianne og hendes søn, Peter, tilbragte meget tid sammen med deres elskede hund, Kaj.

Jeg har mistet alt
20 dagbøder på hver 400 kr. og en betinget frakendelse af kørekortet var, hvad de to domsmænd i Retten i Horsens nåede frem til, at bilisten skulle straffes med.
- Det er helt uacceptabelt. Han mister intet. Jeg har mistet alt, siger Claus, der fik en piskesmældskade ved ulykken. Peters far Michael fortsætter:
-Det kan ikke være rigtigt, at to menneskers liv kun er 8.000 kr. værd. Begge mænd har fået psykologhjælp, og Claus er tilknyttet en sorggruppe.

Viste ingen anger
I retten nægtede den 37-årige fartbilist at have kørt for stærkt og fastholdt, at han havde været fuldt koncentreret under kørslen. Det, der harmer de to mænd mest, er, at den 37-årige overhovedet ikke viste tegn på anger i retten.
- Et undskyld kunne have gjort meget. Men så meget mandfolk var han ikke. Havde han påtaget sig et ansvar og vist, at han havde lært noget af ulykken, var der trods alt kommet noget godt ud af tragedien, er Michael og Claus enige om.

LÆS OGSÅ:

22 år og enke

Jeg så mine venner dø

Sponsoreret indhold