Når livet gør ondt

Elsk hjertet - støt kampagnen!

20. august 2013 af Redaktionen, Foto: PR
Hver dag dør 19 kvinder af hjertekarsygdomme. Et nyt armbånd fra Hjerteforeningen støtter det vigtige arbejde med at redde kvindeliv, og du kan også hjælpe med at støtte den vigtige forskning.
Helena Christensen støtter kampagnen Elsk Hjertet
Helena Christensen støtter kampagnen Elsk Hjertet


Hver dag året rundt dør 19 kvinder af en hjertekarsygdom som fx hjertesvigt eller blodpropper: En mor, en veninde, en søster eller en kollega. Hjertekarsygdom er sammen med kræft den hyppigste dødsårsag blandt kvinder i Danmark.

Mette har overlevet fire hjerteoperationer - se videoen:Med det nye armbånd fra Hjerteforeningen kan DU være med til at støtte det vigtige arbejde for kvinders hjerte - og støtte forskningen i kvinders hjerter.

LÆS OGSÅ: Frugt og bær beskytter dit hjerte

Armbåndet består af en ægte lædersnor, der snor sig om de rå, slebne nitter, som tilsammen skaber et både råt og feminint look. Armbåndet fås i fire farver. Sort, mørkerød, natur og efterårets hotteste farve, den støvede grønne.

Støt forskning i kvinders hjerter

Armbåndet koster 40 kr. Når du køber armbåndet, går overskuddet ubeskåret til vigtig forebyggelse og forskning i kvinders hjerter. Forskning, der er afgørende for, at flere kvinder i fremtiden overlever hjertekarsygdom - blandt andet fordi man stadig ikke ved nok om kvinders hjerter.

Armbåndet er et køb med noget på hjertet og sælges i alle Matas' 294 butikker, alle føtex' 89 varehuse og på udvalgte apoteker samt på www.elskhjertet.dk fra den 12. august.

Supermodel: alle hjerter er lige vigtige

Supermodellen Helena Christensen har sagt ja til at støtte Hjerteforeningens arbejde med kvinder og hjertekarsygdom:

- Da Hjerteforeningen fortalte mig, at hjertekarsygdomme sammen med kræft er den hyppigste dødsårsag for kvinder i Danmark, kom det som sådan ikke helt bag på mig. Men at kun 30 procent af forskningen er baseret på kvinder gav ingen mening. Det kan da ikke være rigtigt! Og vigtigere; hvorfor?

LÆS OGSÅ: Maria Hirse er en af de kendte kvinder, som rent faktisk ved, hvordan det er at have en hjertefejl

- Derfor har jeg med stor glæde sagt ja til at være med i kampagnen 'Elsk Hjertet'. Jeg håber, at så mange som muligt vil støtte op og købe det fine armbånd, og vise, at alle hjerter er lige vigtige.

Læs mere om kampagnen på www.elskhjertet.dk eller på facebook og deltag i konkurrencer, hent opskrifter og hør kvinder i alle aldre fortælle om livet efter deres hjertekarsygdom.

Sponsoreret indhold