Når livet gør ondt

Enrique Iglesas redder teenagepige

28. november 2013 af Carsten Holst. Foto Tucson Police Department
I op mod to år sad en 17-årige pige indspærret i sit eget hjem i byen Tucson, Arizona. Også pigens to søstre på 12 og 13 år blev holdt som gidsler af deres stedfar og biologiske mor. I al den tid holdt den 17-årige pige modet oppe ved at se på et billede af sit store idol, popsangeren Enrique Ilesias

Det spansk-amerikanske popidol Enrique Iglesias, 38, søn af storcharmøren Julio Iglesias, kan andet ende smelte pigehjerter.

Da en 17-årig pige gennem op mod to år blev holdt indespærret i sit hjem i Tucson, Arizona, holdt hun modet oppe ved at se på et billede af Enrique Iglesias. Teenageren siger, at hun ville være brudt sammen for længst, hvis ikke det havde været for billedet af hendes store idol.

Havde egen celle

Pigen blev sammen med sine to søstre på 12 og 13 år holdt fanget af sin stedfar og mor, 34-årige Fernando Richter, og Sophia Richter, 32. Men det lykkedes den ældste af pigerne, der havde sin egen celle i huset, at holde en dagbog skjult for sine to "fangevogtere".


LÆS OGSÅ: Hele historien om de tre søstre som blev holdt som gidsler i to år

I bogen fortalte hun om de fysiske og psykiske overgreb, hun blev udsat for, og her skjulte hun et billede af sangeren.

Fik humøret tilbage

Pigen efter befrielsen fortalt, at hun sad med billedet i hænderne, når hun havde det allermest svært i fangenskabet. Det gav hende humøret og modet tilbage.

Den 17-årige var så knyttet til billedet, at hun brød sammen i gråd, da politiet inddrog det sammen med bogen til brug i efterforskningen. Ifølge politiet blev pigen ekstrem glad, da hun senere fik billedet tilbage.

LÆS OGSÅ: Nye spor bringer Maddie-sagen tæt på opklaring

Lykkedes at flygte

Efter at det lykkedes de to yngste at flygte, stormede politiet huset, og fandt den 17-årige pige indespærret. Trods massiv overvågning døgnet rundt, lykkedes det hende alligevel at holde dagbogen med billedet af Iglesias hemmelig under indespærringen.

Grusom læsning

Ifølge politiet var det grusom læsning om de fysiske og psykiske overgreb, som stedfaderen og pigens biologiske mor udsatte hende og hendes søstre for.

LÆS OGSÅ: Cleveland-ofrene siger tak i en rørende video

Sponsoreret indhold