Når livet gør ondt

Et par uldne fotomodeller

5. december 2013 af Mikkel Milsgaard Foto Polfoto
De to old english sheepdogs Sophie og Sarah hitter voldsomt på nettet som fotomodeller. Se de herlige billeder af de to charmetrolde i billedhjulet i bunden af artiklen

Sophie og Sarahs hverdagsliv er veldokumenteret. De 2-årige charmetrolde bliver fotograferet, når de spiller skak, slikker sol, læser bøger eller hygger ved spisebordet. Billederne bliver lagt ud på nettet, så alle deres venner kan følge med.

LÆS OGSÅ: Gris og hund er de bedste venner

Maleriske landskaber

Det lyder måske meget almindeligt. Men Sophie og Sarah er ikke børn. De er to fuldvoksne old english sheepdogs. Deres ejere fotograferer dem i maleriske landskaber nær hjembyen Sibculo i Holland eller i uventede situationer, når de f.eks. henter en burger i drive-in hos den lokale McDonald's.

LÆS OGSÅ: Chili redder forældreløse hvalpe

Dygtige fotomodeller

45-årige Chees Bol og hans kone, Hanneke, forklarer, at formålet med billederne primært er at få folk til at smile.

- Vi går lange ture og har altid Sophie og Sarah med. Jeg elsker at fotografere landskaber og natur - og de er efterhånden blevet nogle dygtige fotomodeller.

LÆS OGSÅ: Gnaven bulldog adopterer killing

Giver billederne noget ekstra

Parret bor i et smukt område nær den tyske grænse - og Chees Bol forklarer, at hundene giver billederne noget ekstra. De to fotomodeller er nu blevet så populære, at hundeejere fra Holland og Tyskland bestiller dem til at medvirke i fotosessions sammen med deres egne hunde.

Sponsoreret indhold