Når livet gør ondt

Fange i sit eget hjem

10. november 2008 af Redaktionen
32-årige Lines overfaldskvinde er igen på fri fod, endda i Lines nabolag. Hun har mareridt næsten hver nat og tør ikke engang tage bad alene.

- Mit tøj var sølet til i blod, men mærkeligt nok følte jeg ingen smerte. Jeg var simpelthen i chok, fortæller Line om den skrækkelige morgen, hvor hun blev overfaldet i sit eget hjem.

Det var ikke en legetøjskniv
En tidlig morgen for halvandet år siden fik Line pludselig uventet besøg. Hun vågnede ved, at der midt i stuen stod en psykisk syg nabokvinde med en kniv i hånden.
- Jeg troede først, at der var tale om en legetøjskniv, og greb derfor ud efter den. Men da blodet så løb mellem mine fingre, forstod jeg, at jeg måtte væk. Knivstikkeren skreg helt hysterisk og råbte, at hun var besat af en ond ånd, fortæller Line. Først efter 21 knivstik i ansigtet, på hænder og ben kom Line ud af sit rækkehus og viceværten fik straks fik tilkaldt politi og ambulance.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Knivstikkeren bor i nabolaget
Politiet anholdt knivstikkeren, den psykisk syge kvinde, og hun blev idømt tidsubestemt behandling. Men for knap to måneder siden opdagede Line nemlig helt tilfældigt, at den psykisk syge kvinde havde forladt den retspsykiatriske afdeling. Nu bor hun blot tre kilometer væk.
- Jeg blev chokeret, da jeg opdagede det. Jeg tør ikke gå uden for en dør af frygt for at støde ind i hende. Alle siger til mig, at det er usandsynligt, at hun kommer igen, fordi hun har fået det bedre. Men hvad nu, hvis hun får et tilbagefald? spørger Line med tårer i øjnene.

LÆS OGSÅ:

Jeg vil klare mig selv

Fedmeoperationer slog fejl

Sponsoreret indhold